Moyes vil ændre scouting-netværket

David Moyes skulle ikke være tilfreds med Uniteds scouting-netværk, og ønsker at lave ændringer, efter en skuffende sommer på transfermarkedet.

David Moyes har tidligere vist, at han ikke er bange for at ændre på tingene. Det viste han klart da han tiltrådte i United, og valgte at tage afsked med en række vigtige personer i trænerstaben som Mike Phelan, Eric Steele og René Meulensteen.

Nu skulle Moyes være klar til at ændre i klubbens scouting-netværk, da han ikke er tilfreds med måden sommerens transfervindue fungerede på.

Thiago Alcantara, Francesc Fabregas, Ander Herrera og Fabio Coentrao er blot nogle af de navne der angiveligt var på Uniteds radar denne sommer, men af forskellige årsager ikke endte på Old Trafford. Derfor vil Moyes nu hente en af sine egne folk til klubben.

Robbie Cooke arbejdede sammen med Moyes i Preston NE, og har indtil i sommers fungeret som chef for talentspejderne på Goodison Park. Han blev afskediget i sommers, da Everton hentede Roberto Martinez ind som manager.

Cooke anses for at være dygtig, og være manden bag købet af Leighton Baines til Everton. Hentes han til United, vil det formentlig betyde farvel til den nuværende chef for talentspejder-netværket Jim Lawlor.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rotherham håber på lån hos United

Næste artikel

United klar til u19 Champions League

ANNONCE