Moyes vil have endnu en hollandsk van

Marco van Ginkel er et af de hotteste navne i hollandsk fodbold pt, og er jagtet af flere store europæiske klubber.

Sidste sommer hentede United en hollandsk van til klubben, i form af Robin van Persie. Nu kan han få selskab af endnu en hollandsk van, nemlig Marco van Ginkel, der til daglig spiller i hollandske Vitesse Arnhem.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den 20-årige playmaker har gjort det fremragende for sin klub de seneste år, og har senets gjort opmærksom på sig selv ved u21 EM for Holland. Han debuterede allerede som 17-årig på Vitesse Arnhems førstehold, og fik debut på landsholdet i november.

I den netop afsluttede sæson, blev van Ginkel kåret til årets talent i hollandsk fodbold. Midtbanespilleren har længe været i søgelyset hos de hollandske mestre fra Ajax, som nu ser ud til at droppe ud af kampen om Marco van Ginkel, eftersom Chelsea og United har meldt sig på banen.

– Vi har længe været ude efter ham, og været klar til at gå langt. Men hvis vi skal kæmpe med nogle af de største klubber i Europa, bliver det svært for os. Vi kan ikke hamle op med Chelsea økonomisk, og jeg tror alle unge spillere drømmer om Premier League, siger Ajax general manager Marc Overmars i følge Daily Star.

David Moyes har tilbage i Everton-dagene haft øje på van Ginkel, og håber at kunne lokke ham til Old Trafford nu, før Mourinho får ham hentet til Stamford Bridge. Prisen menes at være cirka 15 millioner pund.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Schmeichel snart en del af Englands legender

Næste artikel

Bebe på vej retur til Portugal

ANNONCE