MUSCSB afholder supportertræf i Randers

MANCHESTER UNITED – ARSENAL
21. september 2003

Storkampen i den engelske Premier League på Old Trafford mellem de forsvarende mestre fra Manchester United og vicemestrene og pokalvinderne fra Arsenal spilles søndag den 21. september, og kampen fejres med et enestående supporter stortræf på John Bull Pub i Randers arrangeret i fællesskab af

Manchester United Supporters Club, Scandinavian Branch
&
Arsenal Football Supporters Denmark

Der er kick off kl. 17.05, men arrangementet starter allerde kl. 15.30, hvor du har chancen for at møde repræsentanter og gode venner fra din fanklub. Der vil desuden være fælles quiz og souvenirsalg. Der vil være mulighed for at deltage i fællesspisning efter kampen. Tilmelding og betaling for spisning sker på stedet før kampen.

Arrangementet afholdes på John Bull Pub i Storegade i Randers, hvor kampen på Sky Sport vil blive vist på storskærm.
Der er fri adgang for alle medlemmer af supporterklubberne samt for gæster i følgeskab med medlemmer.

Arrangementet er i al sin enkelthed unikt, idet det er første gang at to af Danmarks største fangrupperinger går sammen og skaber et fælles arrangement. Der er tale om en oplagt mulighed for at skabe positiv omtale for de to supporterklubber og dermed understrege, at engelsk fodbold sagtens kan kombineres med hygge og fest på tværs af klubbånd og geografi.

Manchester United tilhængerne er i Danmark organiseret i den fælles skandinaviske Manchester United Supporters Club, Scandinavian Branch, som tæller ca. 25.000 nordiske medlemmer. Alene i Danmark har klubben over registrerede 3.800 medlemmer. Fanklubben har eksisteret siden 1981, og er siden 1992 blevet tegnet i Danmark af den legendariske og altvidende Helge Conradsen fra Ribe, der i en årrække tilmed har været lønnet af fanklubledelsen i Norge.

Arsenal Football Supporters Denmark, der netop er blevet optaget som en officiel filial af Arsenal FC i London, tæller efter 12 års eksistens 900 medlemmer. AFSD har siden sin oprettelse udgivet Arsenal bladet GunAction, der flere gange er blevet kåret til Danmarks bedste supporterblad af Tipsbladet. AFSD”s formand Thomas Ballegaard fra Randers har som den enste ikke-englænder haft officiel sæde i Arsenal FC”s rådgivende supporterforum gennem 2 år.

Kontakt
Tilmelding til arrangementet er ikke nødvendig, men spørgsmål kan rettes til:

Helge Conradsen, Manchester U. Tlf. 75 44 13 96 unitedfanclub@post.tele.dk

Mød op til dette enestående arrangement. Tag dine klubfarver på og vær med til at skabe festlige og farverige rammer for dagen.

Forrige artikel

Peterborough snød Swansea om Wood

Næste artikel

Dagens holdopstillinger

ANNONCE