– Næsten telepatisk spilforståelse med Herrera

Det er en helt særlig spilforståelse, der gør, at Juan Mata og Ander Herrera fungerer så godt sammen på banen.

De to vævre spaniere har været i fremragende form på det seneste. Først stjal Juan Mata alle overskrifter med to fantastiske mål mod Liverpool, og i weekenden gjorde Ander Herrera ham kunsten efter i kampen mod Aston Villa.

Statistikkerne siger, at United kun har tabt én kamp ud af otte mulige, når duoen er startet på banen sammen. Yderligere har de to scoret fem mål i de seneste fire kampe, som de har startet sammen.

Det er tydeligt at se, hvor godt spillerne fungerer sammen på banen, og det er der en helt særlig forklaring på, siger Mata til manutd.com.

– Jeg tror, det er på grund af det gode forhold, vi har til hinanden. Vi har kendt hinanden i mange år, og så forstår vi fodbold på stort set samme måde. Nogen gange forstår vi hinanden uden at tale sammen. Vi kan tit se, hvor den anden vil bevæge sig hen, før det overhovedet er sket.

– Det første mål på Anfield er et godt eksempel. Ander tæmmede og spillede bolden til mig, og det foregik før han havde set, at jeg var løbet. Ander er en fantastisk spiller. Jeg er glad for at spille sammen med ham, og jeg nyder virkelig, han er i klubben.

Om der er genvalg til den dynamiske duo i kampen mod Manchester City søndag, det må tiden vise. Det bliver dog svært for manageren at se bort fra de to. Fire mål i to kampe taler sit eget sprog.

Forrige artikel

U21: Sejr hjemme mod West Ham

Næste artikel

Amos vender tilbage fra lån

ANNONCE