Nani støtter Rooney og Pogba

Wayne Rooney og Paul Pogba har været blandt de mest kritiserede United-spillere den seneste uges. Nu får de begge støtte fra en tidligere holdkammerat.

Wayne Rooneys position på Uniteds hold er længe blevet diskuteret. I denne sæson er anføreren blev rykket en del rund, og torsdag aften spillede han angriber. Uden at imponere helt vildt.

Præstationen har fået flere til at diskutere, om landsholdsanføreren skal udelades mod Leicester i weekenden. Spørger man den tidligere United-spiller Nani, er der ingen tvivl om det.

– Rooney er en helt særlig spiller. Han er stærk, har et godt spark, har visoner, og er meget klog. Jeg nød virkelig at spille med ham. Han er en stor spiller for United, og han har mulighed for at få en endnu større plads i klubbens historie.

– Hvis han bliver ved med at spille på et højt niveau, så kan han blive den bedste i klubben, siger EM-vinderen ifølge SkySports til Omnisport.

En anden, der også er blevt set på med kritiske øjne, er franske Paul Pogba. Verdens dyreste fodboldspiller har endnu til gode at vise, hvorfor United slog alle rekorder, da de hentede ham tilbage fra Juventus. Men også ham har Nani stor tiltro til.

– Jeg var en smule overrasket, da han skiftede tilbage. Jeg ved, at der var mange klubber efter ham i sommer. Men jeg blev glad, da jeg hørte, han kom tilbage til United, og jeg ved, han bliver en stjerne.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Carrick: Vi gjorde det svært for os selv

Næste artikel

Mourinho svarer kritikere igen

Relaterede artikler
Total
0
Share