Carrick: Vi gjorde det svært for os selv

Michael Carrick synes, at holdet gjorde tingene sværere, end de var i aftenens 1-3 sejr over Northampton.

Michael Carrick spillede en god kamp og kronede sin indsats ved at bringe sit hold foran i aftenens 1-3 sejr på udebane over Northampton Town.

Og selvom United endte med at hive en sikker sejr i land, så gjorde holdet undervejs tingene sværere, end de var, mener Carrick. Det siger han til Sky Sports efter kampen.

– Vi kunne have gjort det nemmere for os selv med de chancer, vi havde. Vi lettede foden fra speederen i slutningen af første halvleg og gav dem en chance for at komme tilbage, så det var skuffende. 

– Men i anden halvleg kom vi stærkt tilbage og gjorde arbejdet færdigt, lyder det fra Carrick, der startede inde for første gang i sæsonen. 

35-årige Carrick, der efter kampen blev udråbt som kampens spiller af Sky Sports, er i øjeblikket ikke José Mourinhos førstevalg på midtbanen. Men selv tager englænderen den manglende spilletid med ophøjet ro.

– Han (Mourinho, red.) ved præcis, hvad jeg er i stand til. Jeg synes, folk skal slappe lidt af i forhold til hvem, der spiller, og hvem, som ikke gør. Vi vinder sammen, og vi taber sammen. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho: Vi fortjente sejren

Næste artikel

Nani støtter Rooney og Pogba

ANNONCE