Carrick: Vi gjorde det svært for os selv

Michael Carrick synes, at holdet gjorde tingene sværere, end de var i aftenens 1-3 sejr over Northampton.

Michael Carrick spillede en god kamp og kronede sin indsats ved at bringe sit hold foran i aftenens 1-3 sejr på udebane over Northampton Town.

Og selvom United endte med at hive en sikker sejr i land, så gjorde holdet undervejs tingene sværere, end de var, mener Carrick. Det siger han til Sky Sports efter kampen.

– Vi kunne have gjort det nemmere for os selv med de chancer, vi havde. Vi lettede foden fra speederen i slutningen af første halvleg og gav dem en chance for at komme tilbage, så det var skuffende. 

– Men i anden halvleg kom vi stærkt tilbage og gjorde arbejdet færdigt, lyder det fra Carrick, der startede inde for første gang i sæsonen. 

35-årige Carrick, der efter kampen blev udråbt som kampens spiller af Sky Sports, er i øjeblikket ikke José Mourinhos førstevalg på midtbanen. Men selv tager englænderen den manglende spilletid med ophøjet ro.

– Han (Mourinho, red.) ved præcis, hvad jeg er i stand til. Jeg synes, folk skal slappe lidt af i forhold til hvem, der spiller, og hvem, som ikke gør. Vi vinder sammen, og vi taber sammen. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Vi fortjente sejren

Næste artikel

Nani støtter Rooney og Pogba

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share