Nani: United vil beholde mig

Manchester Uniteds udlejede kantspiller, som netop nu er udlånt til Sporting Lissabon, er ifølge ham selv blevet lovet en fremtid i klubben.

Nani har afsløret, at Manchester United ønsker at beholde ham, trods et lejemål i Portugal i denne sæson.

Spilleren selv indgik i den handel, der sendte Marcos Rojo til United i sommers. Det havde over en længere periode været frustrerende for Nani i United, hvor mange skader havde sendt ham bagi køen til spilletid på holdet.

– Jeg ved, at klubben gerne vil beholde mig, siger Nani ifølge MEN.

– Det var mig der traf beslutningen om et lejemål. Jeg vidste, at hvis jeg blev en sæson mere, så ville det blive endnu sværere for mig. Jeg har bare brug for nogle der tror på mig og mine kvaliteter.

– Jeg havde brug for dette skifte, fordi jeg var sur over mange ting tidligere. Jeg savnede min familie og venner, og dette var den mulighed, som både jeg og klubben havde for at blive glade igen.

Om Nani kommer tilbage til England må tiden vise. Indtil videre klarer han det godt i Portugal, men en Nani i topform vil være en gevinst for de fleste hold.

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

- McNair er forbillede for de unge

Næste artikel

Zaha nyder atter at spille fodbold

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share