– McNair er forbillede for de unge

Joshua Harrop håber at kunne følge i Paddy McNairs fodspor og slå igennem i United.

Joshua Harrop har været en af de bedste på u21-mandskabet i denne sæson, efter han i sommer skrev under på en professionel aftale med United. Den 19-årige midtbanespiller har leveret en række fine præstationer for Warren Joyce, og håber det fortsætter i morgen når Liverpool er modstanderen for u21-holdet.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I denne sæson har Louis van Gaal givet chancen til en række unge spillere, heriblandt Paddy McNair, der må siges at have grebet chancen. Den unge nordirske forsvarsspiller har udviklet sig enormt de seneste år, og Joshua Harrop håber han kan følge samme vej.

– Det er altid fedt at se unge gutter udvikle sig i klubben og gøre det godt når de får chancen på førsteholdet. Det er målet for alle os unge i United, og manageren viser at hvis du er god nok får du chancen.

– Paddy har udviklet sig helt utroligt. Han spiller førsteholdsfodbold og gør det godt. Manageren har holdt fast i ham, og McNair viser at han er god nok til at spille. Det er også mit mål og det jeg stræber efter – at udvikle mig og spille fast på u21-niveau, hvorefter jeg vil tage skridtet op til førsteholdet her i United, siger Harrop til MUTV.

Harrop har gjort det så godt i denne sæson, at han har været udtaget til det engelske u20-landshold.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Stort at vende retur til Old Trafford

Næste artikel

Nani: United vil beholde mig

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share