Nani, Valencia og Vidic i reservesejr

Antonio Valencia og Nemanja Vidic gjorde comeback for reserverne her til aften mod Crewe Alexandra, men Nani stjal showet med begge mål i 2-0-sejren.

Manchester Uniteds førstehold sejrede tidligere på dagen i Hong Kong med flere unge ansigter på måltavlen. Disse unge spillere har sprudlet i blandt andre Nemanja Vidic, Antonio Valencia og Nanis fravær, men den ældre trio fik endelig taget hul på forsæsonen denne aften efter overståede skadespauser.

Nani var i hopla lige fra start, da han blev nedlagt lidt uden for feltet, og selv kanonerede frisparket ind til 1-0.

I den anden ende viste Nemanja Vidic, at han fortsat kan forsvare, mens Antonio Valencia startede et angreb ved at finde Nani, der smart lagde den af til Scott Wootton, der dog sparkede den forbi. En ellers stille første halvleg ebbede ud med en smal føring til udeholdet.

Andre prominente navne på reservemandskabet talte Davide Petrucci og Federico Macheda, og førstnævnte fik en gylden mulighed for at øge føringen lige efter pausen, hvorefter Sam Johnstone i United-målet blev testet gentagne gange af hjemmeholdet. Tættest kom de ved et langskud, der dog prallede af overliggeren.

Manchester United var dog igennem hele kampen det farligste hold, og derfor var det ikke den store overraskelse, at de lukkede kampen med et mål til 2-0. Nani var igen på spil, da han løb igennem og rystede en tackling af sig i feltet, holdt balancen, og på vanlig flabet vis fik den drejet ind til slutresultatet.

Nemanja Vidic fik en times fodbold i benene, Nani fem minutter mere, mens Antonio Valencia spillede alle 90 minutter.

Manchester United: Johnstone; Wootton, Thorpe (Grimshaw 70), Vidic (Pearson 62), Vermijl; Valencia, Lawrence (Rothwell 76), Cole, Petrucci, Nani (Bebe 65); Macheda. Subs not used: Gollini, Barmby, Wilson.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Smalling skulle have scoret hattrick

Næste artikel

Video: Se alle dagens 7 Manchester United-mål

ANNONCE