Casemiro svarer igen: »Kritikken har været respektløs«

Casemiro tager bladet fra munden. Han mener, at kritikken af ham er decideret respektløs. Det udtaler han efter søndagens 0-2-sejr over Brighton.

Foto: Gareth Copley – Getty Images

Casemiro er i den grad ude med riven efter den afsluttende Premier League-kamp i denne sæson.

– Sidste sæson blev jeg betragtet som en af de bedste handler i Premier League, og nu har jeg ikke længere nogen værdi? Kritikken har været respektløs. Når jeg bliver behandlet respektløst, finder jeg det bekymrende, og jeg behøver ikke at respektere det.

Sådan udtaler den 32-årige brasilianske midtbanespiller sig til Sky Sports efter Uniteds 0-2-sejr over Brighton søndag.

Kritikken af Casemiro har været tiltagende i denne sæson, hvor midtbanespilleren ligesom resten af United-holdet har kæmpet med formen. Han mener dog, at man glemmer konteksten i kritikken af ham og holdkammeraterne.

– I starten af sæsonen blev jeg kåret til månedens spiller. Derefter fik jeg en slem skade. Jeg kom tilbage og blev skadet igen. Nu spiller jeg som central forsvarer. Det er svært. Vi har haft skader, og træneren har aldrig haft alle 25 spillere til rådighed. Det er meget udfordrende for klubben, siger han.

Særligt tidligere United-profiler som Wayne Rooney, Roy Keane og Gary Neville har på det seneste taget Casemiros præstationer på banen under lup.

Eksperter er ude med heftig kritik af Casemiro

 

Søndag var det den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, der uddelte verbale tæsk til brasilianeren. Carragher udtalte, at Casemiro burde forlade fodbold, inden fodbold forlader ham.

Det giver den femdobbelte Champions League-vinder dog ikke meget for.

– Kritik er en del af spillet, og jeg har altid været meget rolig omkring det. Når det er konstruktiv kritik, er det velkomment. I fodbold, når du har været på topniveau i ti år, hvis din præstation falder lidt, vil kritik komme. Men når jeg bliver behandlet respektløs – det er ikke i orden. Det er dér, jeg mister respekt for mennesker, siger Casemiro.

Casemiro har kontrakt med Manchester United indtil sommeren 2026.

Forrige artikel

Taktiske ændringer sikrede sejren, men efterlader også tvivl

Næste artikel

Blog: Treble-sæsonen - en undervurderet præstation

ANNONCE