Nedtakt: Tre ting vi lærte efter braget mod Wolves

Gårsdagens begivenheder gav os fingerpeg i mange retninger, men her er tre, der alle er positive, efter en sejr, der sendte Uniteds fans i ekstase.

Gårsdagens kamp er en, vi sent vil glemme. Fodboldkampe som denne, hvor tingene konstant ændrer sig, er både det bedste og værste ved sporten. Samtidig var den også lærerig på flere punkter. Her er udvalgt tre nøglepunkter fra gårsdagens kamp.

Kobbie Mainoo er en guldfugl

Carrington har endnu engang formet en spiller, hvor der ikke er nogen andre end spilleren selv, der sætter grænser for, hvor god han kan blive.

Jeg tror, at Kobbie Mainoo en dag vil udvikle sig til en verdensklasse-spiller, hvis han ikke allerede er det. At optræde så erfarent i en alder af kun 18 år er næsten ubegribeligt.

Kobbie Mainoo var ikke bemærkelsesværdigt god i går, men på hans position kan det betragtes som et tegn på kvalitet. Han lavede ikke mange fejlpasninger og bankede bolden i nettet for anden kamp i streg.

Vi kæmper til det sidste

Da Neto sparkede bolden i målet, føltes det som et slag i maven, der ramte lige, hvor det gør mest ondt. Jeg blev slået helt tilbage, mens jeg forsøgte at forstå, hvordan vi ikke havde formået at skaffe de tre point. Men lige da jeg selv havde kastet håndklædet i ringen, dukkede Kobbie Mainoo op på kanten af feltet. For spillerne på banen gav ikke op, selvom det så sort ud.

Mens Sir Alex hang med mulen på tribunen, slog klokken Fergie Time, og scoretavlen viste både 98′ og 3-4.

At kæmpe til det sidste fløjt er det, der kendetegner denne klub, og det er en af de ting, vi aldrig må give slip på. Det er United-DNA, som giver os tro på tingene og fantastiske øjeblikke i kampens døende minutter.

Rashford havde noget han gerne ville bevise

Rashford skuffede mange Manchester United-fans efter sit kontroversielle stunt sidste uge, men det synes som om, han virkelig forsøgte at rette op på det igen.

Rashford leverede en solid præstation i kampen uden at træde markant i karakter. Det virker til, at Rashford er en humorspiller, der måske ikke præsterer så godt, når klubben er under pres, men gør det, når han selv er det.

Hvis United skal til tops igen, er det nødvendigt, at Rashford spiller op til sit topniveau, for der er han blandt de bedste i verden på sin position.

Vi så også en Rashford i går, som udfordrede sin direkte modstander næsten hver gang, hvilket virkelig har været savnet.

En Rashford, der ikke viser spilleglæde, og som vælger at spille bolden bagud i situationer på kanten af feltet i stedet for at udfordre både sig selv og modstanderen, er en spiller, der ikke hører hjemme på et Manchester United-hold.

Forrige artikel

Karakterbogen: Mainoo scorer højst efter mål i Fergi Time

Næste artikel

Erik ten Hag er påpasselig med Martínez og Casemiro

ANNONCE