Neville advarer: Uden forstærkning kan United ryge ud af top-fire

United-legenden mener, at der skal nye spillere ind, og så kritiserer han de folk i klubben, der tager beslutningerne.

Manchester United fik en katastrofal start på sæsonen med weekendens nederlag på hjemmebane mod Crystal Palace, og hvis ikke holdet når at forstærke sig indenfor de næste 14 dage, så risikerer holdet helt at ryge ud af top fire.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det siger Gary Neville i sin podcast hos SkySports.

– United har pengene. Hvis de kan bruge 90-100 millioner pund på Sancho, så er pengene der. Men de har ikke kvaliteten og erfaringen fra fodboldfolk i den klub, og det ligner en lukket og kompleks struktur. Jeg er ikke sikker på, hvor beslutninger ligger, siger han og fortsætter.

. Vi har set Liverpool, Chelsea og Manchester City, de investerer og de bringer unge spillere igennem. United er nødt til at se faresignalerne, for de kan risikere at ende som nummer fire eller fem, efter ellers at have taget skridt fremad sidste sæson.

Stor kritik af ledelsen
Gary Neville mener ikke, at den nuværende struktur i klubben, som ifølge ham har været den samme siden 2013, hvor David Gill og Sir Alex Ferguson stoppede, har vist, at den er i stand til at sætte et hold sammen, der kan udfordre om mesterskabet.

Og det er et problem, mener den tidligere anfører.

– Hvis de folk hører det her, vil de ikke kunne lide det. Men de er nødt til at høre det, for de gør ikke deres jobs. Spillerne på banen gør ikke deres job, og manageren vil blive beskyldt for det samme.

– Folkene i ledelsen har været der i otte år nu, og de har ikke evnet at bygge et hold, der kan vinde mesterskabet. Det er et problem, for det er deres job, og det har de ikke været i stand til. Og de er nødt til at finde en måde at gøre det på hurtigt, siger han.

Podcasten kan høres i sin fulde længde her.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Optakt: United skal tilbage på sporet mod Luton

Næste artikel

Startopstilling mod Luton: Solskjær ryster posen

ANNONCE