Optakt: United skal tilbage på sporet mod Luton

Efter en skuffende sæsonåbner får Manchester United muligheden for at komme tilbage på sporet, når Luton Town F.C. tirsdag venter i Carabao Cuppens tredje runde.

Der var ikke meget positivt at sige om Uniteds første kamp i 2020/2021-sæsonen, da Ole Gunnar Solskjærs tropper lørdag tabte 1-3 på hjemmebane til Crystal Palace i Premier League.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Heldigvis for ”De Røde Djævle” går der ikke lang tid, før holdet igen skal i aktion. Allerede tirsdag træder klubben nemlig ind i Carabao Cuppen, når turneringens tredje runde skal spilles.

Her venter Luton, som til dagligt er at finde i Championship. Klubben, der huserer 50 kilometer nord for London, er at finde på en overraskende tredjeplads i den næstbedste engelske række.

Faktisk har Luton gjort rent bord i holdets to første ligakampe i den netop påbegyndte sæson. Derudover har klubben været igennem to runder i Carabao Cuppen, hvor henholdsvis Norwich og Reading har måtte lade livet for de orangeklædte.

Ikke desto mindre er der tale om en kamp, som United skal vinde. Sker dette ikke, vil alarmklokkerne for alvor ringe forud for weekendens udebaneopgør mod Brighton i Premier League.

Dato, tid og sted:

Opgøret spilles tirsdag den 22. september klokken 21:15. Luton har hjemmebanefordelen, idet kampen spilles på holdets stadion, Kenilworth Road.

Skader og karantæner:

Hverken Luton eller United har de store karantæne- eller skadesproblemer. 

Faktisk forventes Luton ikke at mangle nogle spillere, mens Solskjær angiveligt kun har Axel Tuanzebe og Phil Jones ukampdygtige.

Mulige startopstillinger:

                                          Luton Town F.C.:

                                                  Sluga

                   Cranie – Pearson – Bradley – Norrington-Davies

                                    Berry – Mpanzu – Rea

                                     Cornick – Collins – Lee

                                        
                                       Manchester United:

                                              Henderson

                     Wan-Bissaka – Bailly – Maguire – Williams

                                        Fred – Matic – Beek

                             Greenwood – Martial – Rashford

Hold øje med:

Med Uniteds store favoritrolle in mente, bør fokus være på, hvordan nogle af de nye United-spillere i startopstilling præsterer. Efter lørdagens skuffende nederlag til Crystal Palace er de fleste pladser på holdet op til diskussion, hvorfor en solid præstation tirsdag kan være med til at rokere i startopstillingen til næste Premier League-opgør.

Får Dean Henderson sin officielle debut i den røde trøje, bør fokus være på, hvordan han forvalter sine første minutter mellem stængerne. Derudover bliver det interessant at se, om Donny van de Beek kan fortsætte de positive takter fra første opgør, hvor han var en af få, der ikke efterlod et negativt indtryk.

Skribentens bud på kampens resultat:

United skuffede mig fælt i sæsonens første kamp, og jeg forventer, at spillerne er opsatte på at vaske pletten fra lørdagens blamage væk. Selvom Luton er startet sæsonen flot, er det en kamp, som United skal vinde uden problemer.

Mit optimistiske bud lyder på en 0-3-sejr. Jeg tror på, at Mason Greenwood, Anthony Martial og Marcus Rashford alle kommer på tavlen, og forhåbentligt tager de tre mand i front målformen med videre til weekendens Premier League-opgør.

Vidste du, at…

  • Luton har ikke tabt en betydende kamp i de seneste ni opgør?
  • Som nyoprykkere i forrige sæson formåede Luton at slutte på en 19.plads i Championship?
  • Luton senest rykkede ud af den bedste engelske række i 1992? 

TV:

Kampen bliver vist på 6’eren og Viaplay.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Tip en 13'er til Oldtrafford.dk-podcast

Næste artikel

Neville advarer: Uden forstærkning kan United ryge ud af top-fire

ANNONCE