Neville afviser nedprioritering

Efter blamagen i Burton med reserverne og det efterfølgende næsten identiske mandskab i gårsdagens replay, har kritikerne igen fået tralvt med at…

Efter blamagen i Burton med reserverne og det efterfølgende næsten identiske mandskab i gårsdagens replay, har kritikerne igen fået tralvt med at kritisere United for ikke at tage den traditionsrige pokalturnering seriøst.

Men kritikken preller af på anfører Gary Neville, der forsikrer om, at der på Old Trafford vil blive gjort alt for at hente trofæet hjem til den røde del af Manchester. Gaz mener hele krititkken tog fart i 2000 grundet Uniteds afbud til turneringen og siden er kommet i perioder.

“Manchester United er den mest vindende klub i turneringen. Folk, der hævder, vi ikke tager den seriøst, får svært ved at finde fakta, der bakker deres statement op.

“Jeg ved ikke, hvor denne kritik har sit udspring. Måske er det grundet vores afbud til turneringen i 2000, men vi kunne ikke have gjort andet end at tage til klub-VM. Både spillerne og manageren havde gerne deltaget i begge turneringer, men der var nu engang enormt pres på os for at vi deltog i klub-VM, så jeg kan ikke se grunden til at skulle kritisere på grund af det,” udtaler Neville til BBC.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær om Rossi: Han vil opnå meget

Næste artikel

Sag om sexchikane droppet

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share