Neville: Arsenal fortjener titlen

Manchester United har i denne sæson måttet give afkald på titlen for kun fjerede gang på 12 sæsoner. Dette mens Arsenal ikke har tabt én eneste kamp hele…

Manchester United har i denne sæson måttet give afkald på titlen for kun fjerede gang på 12 sæsoner. Dette mens Arsenal ikke har tabt én eneste kamp hele denne sæson, og der er kun en kamp tilbage.

Dette har fået den store offentlighed til at kritiserer Uniteds spiller og også manageren Sir Alex Ferguson. Gary Neville mener, at der er blevet brugt for meget tid på negative ting, i stedet for at rose Arsenal for deres præstationer.

”Manchester United har ikke tabt ligaen, Arsenal har vundet den. Jeg er lige glad med, om vi havde lavet en af de bedste præstationer nogen sinde, det ville stadig have været umuligt at vinde ligaen. I dette land (Englang, red.) kan vi godt lide at sige ’Se Manchester United, se Chelsea, Liverpool og Newcastle, de har fejlet i denne sæson. Men dette år er der et hold der kan spille 38 kampe ubesejret. Hvis det gjorde det næste år, vil de vinde ligaen igen. Hvis Arsenal havde tabt det sædvanlige antal af kampe, tre til fire, ville vi stadig have været involverede i kampen om titlen i denne weekend.” sagde Gary Neville til BBCs ’Football Focus’.

Sidste kamp i Premiership’en i denne sæson bliver for Uniteds vedkommende mod Aston Villa. Mens Arsenal får besøg af Leicester hjemme.

Forrige artikel

Fergie insisterer: Mickey spiller

Næste artikel

McClaren afløser Kidd

ANNONCE