Neville: De nye spillere giver et pust af liv

Gary Neville måtte i starten af sommeren sige farvel til en af hans bedre venner, David Beckham, som han styrede højresiden af Manchester Uniteds startopstilling, dog adskildt af skader til tider.

Neville har tilgengæld også sagt goddag til en masse nye spillere, som han har budt velkommen i Manchester United trup.

“Vi ved alle, at en dag vil vores tid i klubben være forbi,” sagde Gary Neville til PremierLeague.com og fortsatte.

“Det var min drøm, som ungdomsspiller, at spille for United, og jeg vil kæmpe for hvert eneste minut, imens jeg er her i klubben, for at gøre opholdet så langt som muligt.”

“Jeg har haft venner her i 10 år.”

“Det der rigtig glæder mig, er de drenge, som kommer til klubben, spillere som Darren Fletcher, Kieran Richardson og David Bellion, som vil have din plads.

“De giver resten af os et pust af liv, ligesom vi sikkert gjorde, da vi kom for 10 år siden.

Gary Neville gik glip af de 2 første måneder af sæsonen sidste år. Det gjorde han, fordi han skulle komme sig over en skade, som måtte kureres ved operationsbordet.

Dermed gik Neville også glip af Englands VM kampe under VM 2002 i Japan/Syd-Korea og Manchester Uniteds pre-season træningskampe, da han havde pådraget sig skaden før sæsonafslutningen af Premier League og starten af VM.

“Når du går glip af pre-season træningskampene, som jeg gjorde sidste år, føler man det som om, at man er bagud, og skal genopfriske noget.

I år er Gary Neville med i Manchester Uniteds USA Tour og dermed deres pre-season træningskampe. Han spillede også med i den første kamp mod Celtic, hvor han var placeret på sin sædvanlige højreback plads af Sir Alex Ferguson.

Forrige artikel

Fletcher ser frem til en plads på 1. holdet

Næste artikel

Diego vil blive i United

ANNONCE