Neville: Mourinho tester spillerne

Gary Neville mener, at José Mourinho tester flere af spillerne for at finde ud af om de har mentaliteten til at spille for Manchester United.

Siden José Mourinho kom til klubben har der været mange skriverier om flere af spillerne. Først Henrikh Mkhitaryan, så Chris Smalling og Luke Shaw og nu også Anthony Martial.

Flere medier kommer med deres bud på, hvorfor de nævnte spillere ikke falder i Mourinhos smag eller, hvad der kan være af problemer. Ifølge Gary Neville så er Mourinho dog bare igang med at teste, hvilke spillere, der har mentaliteten til at spille for Manchester United.

– José Mourinho har besluttet sig for at udfordre nogle af spillerne og sige: “Er du god nok til at spille for denne klub? Har du, hvad der skal til for at gå ud og levere hver uge?”, udtaler Neville til Sky Sports.

Henrikh Mkhitaryan blev flået ud i pausen i sæsonens første derby-opgør mod Manchester City, hvor armeneren var skidt spillende. Efterfølgende spillede han ikke i en lang periode på trods af, at han ikke var skadet.

Dette satte hurtigt spekulationerne igang, hvor flere medier allerede mente, at nyindkøbet fra Borussia Dortmund var på vej videre. Dette viste sig dog senere hen ikke at være tilfældet.

– Tidligere i sæsonen var der et mismatch imellem ham og manageren, men han er kommet ind på holdet igen, og har været fantastisk.

– Chris Smalling er også kommet tilbage på holdet, og har gjort det godt, efter at være blevet kritiseret. Luke Shaw skal også beslutte sig for, hvordan han vil håndtere situationen.

Martial skal gribe chancen

Martial har i denne sæson også været en af de spillere, der er blevet kritiseret af Mourinho. Portugiserens udtalelser efter Martials gode præstation mod Watford kunne dog tyde på, at han måske rammer samme vendepunkt nu, som Mkhitaryan oplevede tidligere.

– I søndags var der så mange ting han gjorde godt, fortsætter Neville.

– Det er en god start for ham i forhold til resten af sæsonen. United har masser af kampe. Han kommer til at spille fodbold, og fansene elsker ham.

– Manageren har givet ham en chance – tag den! Det kan være den bedste klub i verden at spille for. Klubben kan gøre dig til en verdensstjerne.

– Jeg tror han har opdaget det. Martial må, ligesom flere af de andre, beslutte sig for, hvordan han vil håndtere situationen.

– Martial blev købt for et kæmpe beløb, og er stadig meget ung. Han har dog uden tvivl et kæmpe talent. Han kan blive lige, hvad han vil.

Det bliver derfor spændende at se om Martial kan udnytte sin chance og få sluttet sæsonen godt af – og om Luke Shaw kan følge i samme fodspor.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Shaw må være tålmodig

Næste artikel

- Zlatan fyldte for meget i FC Barcelona

Relaterede artikler
Total
0
Share