Neville og Giggs mulige klubejere

Ryan Giggs og Gary Neville er måske på vej ind i nye forretningseventyr sammen, og vil muligvis snart kunne kaldes klubejere.

I en romantisk verden ville det være Manchester United, der var på vej til at blive overtaget af de to legender på Old Trafford. Det er dog desværre ikke tilfældet. Men vi bliver dog i nærheden, nemlig i Salford.

Ryan Giggs og Gary Neville skal i følge Manchester Evening News være i forhandlinger med den lille lokale klub Salford City FC, der til daglig spiller i den ottende bedste række i England – kaldet Evo-Stik First Division North – og de to herrer er lune på at overtage klubben.

Avisen skriver desuden, at Salford i weekenden afholdt bestyrelsesmøde hvor der var massiv støtte til projektet. Et projekt der i givet fald vil kaste en ny hovedtribune og et klubhus af til Salford, ligesom Giggs og Neville vil satse på at opbygge et akademi, og dermed selv kunne producere unge spillere til førsteholdet.

Forhandlingerne er stadig på et tidligt stadie, men der er begejstring om projektet fra begge sider. Skulle det lykkes vil det ikke være første forretning som Giggs og Neville sammen går ind i. For få måneder siden åbnede restaurant Cafe Football i London med de to som ejere, ligesom der overfor Old Trafford er gang i byggeriet af Hotel Football.

Forrige artikel

6. februar 1958: 56 års siden München-ulykken

Næste artikel

Fletcher om sygdom: Meget svært i starten

ANNONCE