Neville: Problemerne har været der længe

Der var også sløje præstationer i slutningen af sidste sæson, og det bekymrer Gary Neville.

I sin egen podcast på Sky Sports fortæller Gary Neville mandag om de problemer, han ser hos United både i gårsdagens kamp mod og generelt i Premier League, hvor holdet blot har syv point efter seks kampe.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Problemer, som han mener, har været der længe.

– Præstationerne har været virkelig dårlig, og der har været en klar mangel på gnist. De havde problemer mod slutningen af sidste sæson, hvor de havde probkemer mod Southampton og West Ham, og de er bare fortsat i den her sæsin, siger han.

Det er især på midtbanen, at United-legenden ser problemer for Solskjær, der trods et stort udvalg af spillere endnu ikke har fundet den rette konstellation.

I kampen mod Arsenal blev det tydeligt, at lykken måske ikke er diamanten, som fungerede godt så godt mod RB Leipzig, mener Neville.

– De havde ingen balance – særligt i højre side. Jeg havde på ingen tidspunkt en følelse af, at han fungerede i den position. Han var ikke komfortabel ude i den højre side, og når Aaron Wan-Bissaka heller ikke er det frem i banen, så er det skidt. Den højre side er et problem, siger han.

Neville mener også, at Paul Pogba er et problem, især med tanke på at agenten flere gange har luftet tanken om, at Pogba på et tidspunkt skal videre. Det skaber kun problemer for holdet ifølge SkySports-eksperten.

 

–  

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Keane: Jeg ser ingen ledere på banen

Næste artikel

Ryan Giggs arresteret for mistanke om vold mod sin kæreste

ANNONCE