Keane: Jeg ser ingen ledere på banen

Den tidligere Manchester United spiller, Roy Keane var i dag, at finde i ekspertpanelet på Sky Sports. Her kom han med sit take på dagens opgør.

Som sædvanlig var den tidligere Manchester United spiller, Roy Keane skarp og direkte i sin retorik om Manchester United efter dagens opgør. Ireren savnede blandt andet ledere og motivation på banen. 

– Nogle gange er det også op til spillerne at gøre noget. Jeg har aldrig kigget på en manager og forventet, at han skulle motivere mig til at spille godt. Og jeg har haft nogle gode managers… og nogle dårlige.

Fortæller Roy Keane, der sad i ekspertpanelet hos Sky Sports i dag, og fortsætter. 

– Det er ikke managerens ansvar at motivere spillerene. Det kommer fra ens DNA, fra hvad du står for, din baggrund, din familie, dine holdkammerater. 

Ole betaler prisen 

Selvom Roy Keane savner motivation fra spillerne på banen, ved han godt, at det er Ole Gunnar Solskjær, der kommer til, at betale prisen i sidste ende. 

– Selvfølgelig er det Ole, der betaler i sidste ende. Ole bliver fyret med denne gruppe af spillere. Jeg har set det før og lagt mærke til det i løbet af de sidste par måneder. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pogba påtager sig ansvaret for afgørende straffespark

Næste artikel

Neville: Problemerne har været der længe

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share