Neville: Spændende periode venter

De kommende uger byder på et par spændende kampe for United, hvor Louis van Gaal og hans mandskab virkelig kommer på prøve.

Indtil videre har Louis van Gaal og Manchester United ikke mødt hold fra den absolutte top i Premier League. Men nu begynder det for alvor at blive seriøst, når både Chelsea og City inden længe står på den modsatte banehalvdel.

Uniteds tidligere anfører Gary Neville er da også spændt på de kommende kampe, som han ser frem til, for at se hvordan det nye mandskab på Old Trafford klarer sig mod de bedste.

– Det er spændende tider. Det bliver nogle vigtige uger, men også spændende. Jeg er selv til stede til kampene mod West Bromwich, Chelsea og City, og det bliver interessant at se hvor holdet er i denne sæson.

– Det bliver svært for United at komme ind i Champions League, og det vil være en god præstation hvis det lykkes. Pt er vi nummer fire, men lad os se hvad status er om nogle uger. Vi har endnu ikke mødt de virkelig stærke hold endnu, selv om jeg godt ved at Everton måske kan kaldes for en svær kamp. Men City og Chelsea er altså bare noget andet, og vil virkelig vise hvad holdet kan, siger Neville til manutd.com.

Tror på det mod Chelsea

Gary Neville, der foruden at fungere som assistent for Roy Hodgson på det engelske landshold også er kommentator for Sky Sports, har set en del til både City og Chelsea i denne sæson. Og selv om det er to stærke mandskaber United snart skal op mod, tror han på van Gaal og co.

– Jeg har set en del til Chelsea og City, og Chelsea er klart det bedste hold. Men jeg tror at United altid er en klub der kan besejre de største, også selv i sæsoner hvor vi ikke er så gode, som eksempelvis for nogle år siden, hvor vi drillede Arsenals ubesejrede hold og Chelsea. Fletcher scorede sidst Mourinho var manager.

– Jeg ser på kampen om to uger, og ved at United vil være helt klar til den opgave. Chelsea har spillet europæisk i ugen op til, og jeg tror, at United vil give Chelsea store problemer. Det bliver en hård test og Jose Mourinho er klar over det, lyder det fra Neville.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United risikerer at miste stortalent

Næste artikel

Giggs: Vi skal ramme toppen nu

ANNONCE