Neville tvivler på, at sæsonen vil blive færdigspillet

Gary Neville er, i takt med Corona-pandemiens globale udvikling, blevet mindre optimistisk omkring, at sæsonen kan nå at blive færdigspillet, sådan udtaler den tidligere United-kaptajn til The Football Show på Sky Sports.

Gar Neville er, som ejer af League Two-holdet, Salford City F.C. selv blevet berørt af nedlukningen af de engelske fodboldrækker og efter at have været en del af de interne drøftelser, er den tidligere United-såiller blevet mindre optimistisk omkring, at man kan nå at få afviklet turneringerne. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg var 99 procent overbevist om, at fodbolden kunne blive gennemført denne sæson og jeg var optimistisk omkring, at alle turneringer kunne blive færdigspillet. Efter at have været en del af League Two-ejernes diskussioner over de seneste par uger og have set kompleksiteterne i form af udfordringerne for PFA med spillerkontrakter, problemerne omkring at lade spillerne starte for lukkede døre for så måske at skulle sende dem tilbage i karantæne, mår en spiller får det, for ikke at tale om fans som kommer rejsende fra hele verden til for eksempel Istanbul. Vores fans er så loyale, at de stadig ville forsøge at komme derhen. Sandheden er, at jeg er blevet langt mindre optimistisk omkring, at det kan lade sig gøre, end jeg var for 5-6 uger siden. Sådan udtaler Gary Neville.

Premier League skal på fredag atter afholde møde for at drøfte mulighederne for, hvordan man får afviklet sæsonen.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

UEFA overvejer sine muligheder: EL-finalen kan blive spillet i slutningen af august

Næste artikel

United-legender hjælper klubben med at ringe ud til ældre fans

ANNONCE