United-legender hjælper klubben med at ringe ud til ældre fans

Manchester United-legender som Bryan Robson, Gary Pallister og Andy Cole har tilsluttet sig Uniteds personale for at hjælpe til med at ringe ud til klubbens ældre sæsonkortholdere for at sikre sig, at de har det godt.

Mens nogle klubber har skåret ind til benet som følge af corona-pandemien, har Manchester United for alvor skruet op sit samfundsansvar. Klubben har stillet Old Trafford til rådighed til landets hospitaler, klubbens manager har ringet ud til unge akademispillere, og nu går tidligere spillere som Bryan Robson, Gary Pallister og Andy Cole så også ind i velgørenhedskampen og tilslutter sig klubbens personale i en kampagne, hvor der ringes ud til flere end 3.000 ældre fans og sæsonkortholdere. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Klubbens COO, Collette Roche forklarede ideen bag opkaldene til klubbens hjemmeside således: 

– Vi ved allesammen hvor svær en tid det her er for mange af vores fans, særligt de ældre i isolation. Et simpelt telefon-opkald kan lyse nogens dag op, så vi har strikket en plan sammen om at ringe til alle vores ældre sæsonkortholdere og andre, som vi ved, kan være skrøbelige. 

Han tilføjede, at det har været en sand bonus, at United-legenderne har villet deltage. 

Robson nød at tale gamle dage med fansene. 

– Du får en klar forståelse af, hvor dedikerede fansene er ved at tale med dem. Vi talte om favoritspillere, mindeværdige kampe og endda om en middag for fansene, hovr jeg blev tildelt en pris. 

Pallister talte om, hvor vigtige hans egne forbindelse til klubben er. 

– Jeg har virkelig savnet at komme til Old Trafford til kampene. Det handler ikke engang kun om fodbolden. Det er de mennesker, som du møder og de diskussioner, som du har. Mens vi stadig ikke kan vente til at fodbolden kommer op og rulle igen, så har det her være en fantastisk oplevelse at være en del af. 

Foruden de tre ovennævnte, deltog tidligere spillere som David May og Wes Brown desuden. 

 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Neville tvivler på, at sæsonen vil blive færdigspillet

Næste artikel

Stam sætter sit stjernehold

ANNONCE