UEFA overvejer sine muligheder: EL-finalen kan blive spillet i slutningen af august

UEFA vil i næste uge diskutere mulighederne for at flytte både Champions League- og Europa League-finalerne til slutningen af august. Det skriver Sky Sports.

Ifølge det oprindelige program, skulle der den 26. maj i Gdansk have været spillet finale i Europa League, som Manchester United fortsat er med i. Da al fodbold fortsat er suspenderet, står det klart, at denne dato ikke bliver fastholdt. Mulighederne for at finde en anden dato afhænger naturligvis af, hvornår fodbold igen bliver genoptaget i Europa. 

Ikke desto mindre overvejer UEFA allerede nu nogle forskellige scenarier for afviklingen af de europæiske turerninger og har sågar fremlagt helt konkrete dato-forslag for finalerne i henholdsvis Champions League og Europa League. Forslaget går på den 29. august for Champions League-finalen og den 26. august for Europa League-finalen. Dette vil blive drøftet nærmere ved UEFAs kommende eksekutivkomité-møde på næste torsdag.

Her vil man diskutere to potentielle scenarier for at færdigspille de europæiske turneringer. Såfremt de nationale ligaer kan genoptages i juni, er det UEFAs ønske, at man kan genoptage Champions League og Europa League samtidig hermed. Hvis genoptagelsen af de respektive ligaer derimod bliver yderligere udsat, er det mere snadsynligt, at de europæiske turneringer vil blive afviklet efter sæsonafslutningen som en slags mini-turnering. 

Alt dette skal drøftes yderligere i løbet af den kommende uge, hvor UEFA foruden sit eget eksekutivkomité-møde på torsdag også holder møder med sine 55 medlemsforbund og de europæiske klubbers forbund på henholdsvis tirsdag og onsdag.  

Manchester United har med en 5-0 sejr i det første opgør mod LASK så godt som det ene ben videre i kvartfinalen i Europa League. Sidst United deltog i Europa League var i 16/17-sæsonen. Her vandt man, som bekendt turneringen. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: Fletcher vender tilbage til United i ny uformel ambassadør-rolle

Næste artikel

Neville tvivler på, at sæsonen vil blive færdigspillet

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share