UEFA overvejer sine muligheder: EL-finalen kan blive spillet i slutningen af august

UEFA vil i næste uge diskutere mulighederne for at flytte både Champions League- og Europa League-finalerne til slutningen af august. Det skriver Sky Sports.

Ifølge det oprindelige program, skulle der den 26. maj i Gdansk have været spillet finale i Europa League, som Manchester United fortsat er med i. Da al fodbold fortsat er suspenderet, står det klart, at denne dato ikke bliver fastholdt. Mulighederne for at finde en anden dato afhænger naturligvis af, hvornår fodbold igen bliver genoptaget i Europa. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ikke desto mindre overvejer UEFA allerede nu nogle forskellige scenarier for afviklingen af de europæiske turerninger og har sågar fremlagt helt konkrete dato-forslag for finalerne i henholdsvis Champions League og Europa League. Forslaget går på den 29. august for Champions League-finalen og den 26. august for Europa League-finalen. Dette vil blive drøftet nærmere ved UEFAs kommende eksekutivkomité-møde på næste torsdag.

Her vil man diskutere to potentielle scenarier for at færdigspille de europæiske turneringer. Såfremt de nationale ligaer kan genoptages i juni, er det UEFAs ønske, at man kan genoptage Champions League og Europa League samtidig hermed. Hvis genoptagelsen af de respektive ligaer derimod bliver yderligere udsat, er det mere snadsynligt, at de europæiske turneringer vil blive afviklet efter sæsonafslutningen som en slags mini-turnering. 

Alt dette skal drøftes yderligere i løbet af den kommende uge, hvor UEFA foruden sit eget eksekutivkomité-møde på torsdag også holder møder med sine 55 medlemsforbund og de europæiske klubbers forbund på henholdsvis tirsdag og onsdag.  

Manchester United har med en 5-0 sejr i det første opgør mod LASK så godt som det ene ben videre i kvartfinalen i Europa League. Sidst United deltog i Europa League var i 16/17-sæsonen. Her vandt man, som bekendt turneringen. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: Fletcher vender tilbage til United i ny uformel ambassadør-rolle

Næste artikel

Neville tvivler på, at sæsonen vil blive færdigspillet

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share