Neville ude i en måned

Neville var ellers under lang tids behandling uden for banen i VM-kvalifikationskampen og prøvede at spille videre, men få sekunder efter faldt han om på…

Neville var ellers under lang tids behandling uden for banen i VM-kvalifikationskampen og prøvede at spille videre, men få sekunder efter faldt han om på banen i smerte.

Den ældre af de to Neville brødre blev derefter kørt til scanning, der viste et mindre brud på knæskallen. Neville har fået at vide af Manchester Uniteds lægestab, at han er ude i omkring 4 uger og det er et hårdt slag for Neville, så vel som Manchester Uniteds forsvarskæde, der i forvejen er ramt af skader og karantæner.

Dermed ser det ud til, at Alex Ferguson bliver tvunget til at sende Rio i aktion i en sand ilddåb mod ærkerivalerne fra Liverpool d. 20 september.

Rejs med Oldtrafford.dk til Manchester!

Husk at du med OldTrafford.dk kan rejse over og se Rio Ferdinands comeback-kamp imod Liverpool mandag den 20. september på Old Trafford for blot 3.975 kroner.

Rejsen inkluderer:
• Flyrejse København-Manchester t/r med SAS på økonomiklasse
• Ophold på 2 stjernet hotel centralt beliggende i Manchester i delt dobbeltværelse i 2 nætter med morgenmad på hotellet
• Fodboldbillet til en af ovenstående kampe på East Stand – Uppertier.
• Museum & Stadion Tour samt kampprogram.
• Discountbillet til Red Café, Megastore Shopping og Red Cinema
• Samtlige skatter og afgifter

Tillæg:
Enkeltværelse fra kr. 700 pr. person i tillæg til pakkeprisen
Børn til og med 15 år ifølge med en voksen opnår kr. 400 i rabat på ovenstående fodboldpakker.

Bestil rejsen her
http://www.oldtrafford.dk/bestillingmfly.php

NB! OldTrafford.dk kan ikke garantere at Rio Ferdinand vil spille den pågældende aften. Faktum er blot, at han vil være spilleberettiget for første gang i 8 mdr. og formentlig vil få lidt spilletid.

Forrige artikel

Uniteds trone overtaget af Real

Næste artikel

The Scousers som vi kender dem

ANNONCE