Neville: Vi skal have gjort noget ved holdets spil

Phillip Neville, lillebror til Gary Neville, mener at Manchester United vil få det svært i Champions League, hvis holdet ikke kommer tilbage på sejrskurs…

Phillip Neville, lillebror til Gary Neville, mener at Manchester United vil få det svært i Champions League, hvis holdet ikke kommer tilbage på sejrskurs indenfor kort tid.

Det mener han fordi, Manchester United nu på onsdag skal møde Porto i en knock-out Champions League-kamp på Portos hjemmebane i Portugal.

“Manageren fortalte os før kampen, at han ikke ville have os til at vakle ind i Champions League, men det er hvad vi har gjort,” sagde engelske Phil Neville til TEAM Talk og fortsatte:

“Vi behøver at spille vinder-fodbold, og det er selvom, at vi skal gøre det på den beskidte måde.”

“Onsdagens kamp er meget vigtig for us og håbefuldt, vil den bringe det bedste til vores fordel. Men hvis vi spiller, som vi har gjort de sidste par uger, så vil vi blive slået ud af turneringen,” afsluttede Phillip Neville.

Neville har ret i hans forudsigelser. Manchester United har ikke vist sig fra deres bedste side på det sidste, og holdet bliver nød til at bringe en ny kampgejst på banen, og det gælder især i deres forsvar.

Manchester United har heller ikke været for heldig med bl.a. en karantæne-dom til fodbold-stjernen, Rio Ferdinand, og ikke nok med det, har Wesley Brown fået en dårlig start efter en længerevarende skade, som han pådrog sig i sidste sæsons sidste kamp mod Everton. Det nyeste skud på “problem-stammen” er, at Mikael Silvestre måtte udgå med en skade i gårsdagens kamp mod Leeds. Det er endnu uvidst, hvor slem skaden er.

Forrige artikel

Not for $ale skudt igang

Næste artikel

United på udkig efter nyt hollandsk talent

ANNONCE