Alejandro Garnacho

United-ungdomsspiller udtaget til Argentinas a-landshold

Alejandro Garnacho er blevet udtaget til det argentinske a-landshold, selvom han endnu ikke har fået førsteholdsdebut i Manchester United.

Nul førsteholdskampe for United. Alligevel har 17-årige Alejandro Garnacho modtaget en fornem hæder, idet han er blevet udtaget til det argentinske a-landshold.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den vævre kantspiller har imponeret på Uniteds ungdomshold i den igangværende, hvor han har leveret fornemme præstationer på både U18- og U23-niveau.

Nu er Garnacho så blevet udtaget til det argentinske a-landshold.

Landstræner Lionel Scaloni indlemmede i første omgang Garnacho i den 44-mand store bruttotrup, og efterfølgende har United-talentet klaret cuttet til den endelige trup, som skal spille to afgørende VM-kvalifikationskampe i slutningen af marts.

LÆS VORES TALENTSPEJDERRAPPORT OM GARNACHO

Der spekuleres i, hvorvidt Argentina har planer om at låse Garnacho til fremtiden. Spekulationerne bunder i, at offensivspilleren er født i Spanien. Derfor kan Garnacho også vælge at repræsentere det spanske landshold, hvor han har spillet ungdomslandskampe.

– Jeg ser frem til det og håber at få det bedste ud af det. Jeg blev født i Madrid, men min mor er argentinsk, og det bliver en ære at kunne repræsentere Argentina, har hovedpersonen udtalt ifølge Manchester Evening News i forbindelse med udtagelsen.

Forrige artikel

Newcastle interesseret i Dean Henderson

Næste artikel

MUST advarer United-ledelsen: Forhandlinger om fan-medejerskab tager for lang tid

ANNONCE