Alejandro Garnacho

United-ungdomsspiller udtaget til Argentinas a-landshold

Alejandro Garnacho er blevet udtaget til det argentinske a-landshold, selvom han endnu ikke har fået førsteholdsdebut i Manchester United.

Nul førsteholdskampe for United. Alligevel har 17-årige Alejandro Garnacho modtaget en fornem hæder, idet han er blevet udtaget til det argentinske a-landshold.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den vævre kantspiller har imponeret på Uniteds ungdomshold i den igangværende, hvor han har leveret fornemme præstationer på både U18- og U23-niveau.

Nu er Garnacho så blevet udtaget til det argentinske a-landshold.

Landstræner Lionel Scaloni indlemmede i første omgang Garnacho i den 44-mand store bruttotrup, og efterfølgende har United-talentet klaret cuttet til den endelige trup, som skal spille to afgørende VM-kvalifikationskampe i slutningen af marts.

LÆS VORES TALENTSPEJDERRAPPORT OM GARNACHO

Der spekuleres i, hvorvidt Argentina har planer om at låse Garnacho til fremtiden. Spekulationerne bunder i, at offensivspilleren er født i Spanien. Derfor kan Garnacho også vælge at repræsentere det spanske landshold, hvor han har spillet ungdomslandskampe.

– Jeg ser frem til det og håber at få det bedste ud af det. Jeg blev født i Madrid, men min mor er argentinsk, og det bliver en ære at kunne repræsentere Argentina, har hovedpersonen udtalt ifølge Manchester Evening News i forbindelse med udtagelsen.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
4
Shares
Forrige artikel

Newcastle interesseret i Dean Henderson

Næste artikel

MUST advarer United-ledelsen: Forhandlinger om fan-medejerskab tager for lang tid

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
4
Share