Newcastle tager imod United med fornyet styrke

The Magpies’ nyeste køb, Albert Luque, har fået grønt lys til, at han kan få sin debut allerede søndag, hvor han møder De Røde Djævle. Udover Luque, så…

The Magpies’ nyeste køb, Albert Luque, har fået grønt lys til, at han kan få sin debut allerede søndag, hvor han møder De Røde Djævle.
Udover Luque, så kan Newcastle også glæde sig over, at de igen kan gøre gavn af Kieron Dyer og nyindkøbte Emre, som begge er klar igen efter nogle små skader.
Graeme Souness må dog stadig undvære Titus Bramble, Craig Moore og Michael Chopra.

Ferguson kan ligeledes glæde sig over, at Mikael Silvestre og John O’Shea begge er helt klar efter de sad over i midtugens kamp pga. nogle små skavanker.
En ting der formentlig ikke får skotten til at smile, er det faktum, at hans rutinerede højreback i form af Gary Neville ikke ser ud til at være klar de næste mange uger.
Dette åbner en plads i startopstillingen for Wes Brown, som før har vist store kvaliteter på netop Garys højre back-plads.

Udover Gary Neville, så består Uniteds skadesliste stadig af Ole Gunnar Solskjær og Louis Saha.

Det er to vidt forskellige hold moral-mæssigt som søndag mødes. Newcastle har ikke vundet deres seneste 5 kampe (toto Cuppen medregnet). Deres opstart i ligaen er ligeledes heller ikke noget, som har givet et godt indtryk.
De har således kun 1 point efter 3 kampe – et point som de fik skrabet sammen hjemme mod oprykkerne fra West Ham.
Det eneste positive der er at finde i statistikkerne set fra Souness og co. side er, at holdet ikke har tabt de sidste 4 kampe hjemme på St. James Park

Ser vi derimod på Uniteds seneste præstationer, så er sagen en helt anden. De Røde Djævle har virket skarpere end længe, og med en målfarlig hollænder i hopla, har United vundet deres sidste 4 kampe – dette har ikke mindst været pga. af en anden hollænder, nemlig Uniteds nye målmand, Edwin van der Sar, som har disket op med den ene pragtredning efter den anden.

Sidst de to hold mødte hinanden endte det med en 1-2 sejr til United – en sejr som især Rooney vil huske, det var nemlig i denne kamp, at han scorede Årets United-mål sidste sæson, da han kanonerede bolden op i det højre hjørne på en perfekt timet flugter.

Graeme Souness er i øjeblikket en meget presset mand, da medierne allerede er begyndt at tvivle på hans evner. Om købet af Luque, er nok til at presse United og dermed få medierne lidt på afstand for den iltre skotte, det kan ses søndag klokken 17.00 på Canal+ Sport, hvor Ruud forhåbentlig fortsætter sin gode form og hjælper United til deres tredje sejr ud af tre mulige.

Uniteds trup:
Van der Sar, Howard, Brown, Ferdinand, Silvestre, Pique, O”Shea, Heinze, Richardson, Keane, Scholes, Fletcher, Smith, Miller, Giggs, Rooney, Ronaldo, Park, Van Nistelrooy, Rossi.

Forrige artikel

Kassen smækket i

Næste artikel

Hjælp University of Manchester

ANNONCE