Neymar: Talte med United i sommer

I sommer blev Neymar rygtet til Manchester United, og den brasilianske stjerne afslører nu, at der var samtaler mellem parterne. Konkret blev det dog aldrig.

Det virkede som et typisk silly season-rygte, og det endte da heller ikke med at blive til noget. Men Neymar-Manchester United-koblingen havde måske mere kød på, end det ellers har set ud. 

Den brasilianske landsholdsanfører fortæller således, at han faktisk havde samtaler med United i sommer. Han gør det dog samtidig klart, at det ikke blev til mere end samtaler, og at der aldrig kom et decideret kontraktilbud på bordet.

– Vi havde samtaler, men der var ikke noget konkret. Jeg hørte, at der var tilbud, men ingen blev givet til mig, siger han ifølge ESPN Brazil om rygterne, der kædede ham sammen med et skifte til Manchester.

I sommer blev det rapporteret, at Ed Woodward var i Barcelona for at forsøge at få en handel i stand, men den blev altså ikke til noget. I stedet ser det ud til, at Neymar snart påbegynder forhandlinger om en kontraktforlængelse i Catalonien.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal: Jeg tror ikke, Martial mærker presset

Næste artikel

James Wilson forlænger kontrakten

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share