Nicky Butt anholdt i sit eget hjem

Class of 92-legenden og chefen for Manchester Uniteds akademihold fik besøg af politiet tirsdag eftermiddag, efter at han angiveligt udøvede fysisk eller psykisk vold i hjemmet.

Få timer før Manchester Uniteds kamp mod FC Barcelona tirsdag, fik klubben nogle kedelige nyheder. 44-årige Nicky Butt, som har spillet 387 kampe for klubben og i dag er akademichef, er blevet anholdt af politiet i Manchester. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Adskillige engelske aviser – blandt andet The Independent – skriver, at Butt blev hentet af ordensmagten på grund af et såkaldt domestic incident. Det er en engelsk betegnelse for “vold i hjemmet”, og det kan have både psyisk eller fysisk karakter. 

Politiet vil ikke kommentere på sagen, men har tirsdag aften udsendt en udtalelse: 

– En 44-årig mand er blevet anholdt, mistænkt for at have begået et overfald. Han fastholdes i opbevaring, så han kan blive udspurgt, skrev de. 

Daily Star citerer et øjenvidne, der har set Butt blive anholdt, efter at United-koryfæet havde haft et stor skænderi med en kvinde i sit hus i Hale, Manchester. 

Historien om Butt kom samme dag, som det kom frem, at det engelske fodboldforbund har sigtet den tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes for at have brudt betting-reglerne. 

Forrige artikel

Neville: United er nødt til at genopbygge truppen

Næste artikel

Blog: Tør I brænde lortet ned, Glazers?

ANNONCE