Nistelrooy blev offer for Davids´ frustrationer

Edgar Davids skulle have skabt nye problemer i den hollandske landsholdstrup, da han søndag morgen lod sine frustrationer gå ud over Manchester United angriberen Ruud van Nistelrooy.

Ifølge de engelske og hollandske medier, så var det Davids, som var kernen i de nye problemer som hersker i den hollandske trup.
Tidligere på ugen måtte landsholdstræner Dick Advocaat indkalde spillerne til et krisemøde på grund af de mange interne problemer i landsholdstruppen.
Dette skulle skyldes at de alle har en betydelig forskel i deres baggrund, hvilket ikke bliver meget bedre af at størstedelen af spillerne er store fodboldstjerner.

Søndag morgen brød nye problemer således ud, efter Davids og Nistelrooy kom i klammeri.
Davids skulle have haft så store frsutrationer over sin situation i sin italienske klub, Juventus, at han lod dem gå ud over målmageren fra Old Trafford.
De to spillere måtte skilles ad på træningsbanen, men røg endnu engang i totterne på hinanden inde i omklædningsrummet, hvor også Nistelrooys gode ven fra PSV Eindhoven, Mark Van Bommel, stødte til.

Kilder til avisen, The Mirror, fortæller at Davids var klar til at gå ud og ordne det udenfor.

Dermed kan man blot konkludere at problemerne for det stjernespækkede hold ikke synes forbi.

Førhen har der været rygter om at det hollandske landshold var opdelt i klikker og der samtidig var stor rascisme at finde i truppen.

Forrige artikel

O"Shea skadet i landskamp

Næste artikel

Timm er i forhandlinger med United

ANNONCE