Nistelrooy tilfreds med USA debuten

Ruud Van Nistelrooy lavede en stor indsats i dagens kamp på Uniteds USA tour mod Celtic.
Ikke alene scorede han det første mål, han lagde også op til det andet og blev efter kampen kåret til Man of the match.

Til MUTV uddelte han sin glæde ved at score kampens første mål efter bare 6 minutters spil:
“Det var en god start.Det var en af mine første berøringer i kampen, og det er altid dejligt, at starte en kamp sådan,” fortalte han og mente alle på holdet virker friske.
“Vi har alle haft en god pause, så vi er alle kommet tilbage fit for fight. Mike Phelan har gjort det godt ved pre-Season træningen.

4-0 sejren var måske for stor, men det var utroligt, at se hvor mange United fans, der egentlig er i USA,” udtalte han til MUTV.

Manchester Uniteds pre-season tour er altså nu for alvor startet i USA, og det vi blive mod hold som Juventus, Club America og FC Barcelona, at United skal finde sin kampform mod, og det er Nistelrooy ikke skuffet over.
“Det er godt at starte mod et gode hold som Celtic og de andre hold, som vi vil møde. De vil bringe os tilbage i form.

Manchester United vandt som bekendt 4-0 over Celtic, bl.a. på et mål af debuten David Bellion, som Van The Man også uddelte roser til:
“Vi er alle glade for ham. Han fortjente at score. Han har arbejdet hårdt i pre-season træningen,” og vurderede dagens modstander således:
“Vi så ud til at være klar, og vi spillede godt. Celtic styrede spillet, men det var deres 5. kamp og vores første.
De havde det meste af spillet, men der var ingen stor forskel på holdene,” fortalte Nistelrooy.