Drømmedebut for Bellion og United

Missionen var klar.

Manchester United skulle bare i form igen efter en over 50 dages lang ferie, siden de løftede Premier League trofæet på Goodison Park.
Modstanderen var Celtic, som om bare 2 kampe skal kæmpe om Champions League kvalifikation efter at have spille 4 træningskampe allerede.

Det var på forhånd ventet, at det blev en spændende kamp, som begge hold ville vinde, og dette blev hurtigt vist efter 6 minutters spil, hvor Ruud Van Nistelrooy, der sammen med Giggs og Solskjær dannede fronten, scorede til 1-0.

Manchester United var startet i noget forandret opstilling end den vi plejer at se, men det var dejligt, at se Rio Ferdinand og Gary Neville i fuld kampform igen.
Sammen med sin bror, Phil, dannede Gary backpladserne, i forsvaret som havde Rio Ferdinand og John O”Shea i midten.

På midtbanen lå Keane, Butt og Fortune, mens Roy Carroll som ventet startede på målet.

20 minutter inde i kampen viste Roy Keane, at han er tilbage som berygtet midtbanespiller.
Han begik straffespark på Celtic spilleren Petrov, som Thompson ekskverede, men skød forbi.
Derefter kom der igen omdrejninger i kampen, og 10 minutter efter, scorede Ryan Giggs efter en flot assist af Ruud Van Nistelrooy, der efter kampen blev kåret til Man of The Match.

Celtic fik aldrig de helt store forsøg på mål, hvilket fik United i omdrejninger.
Celtics forsøg på mål var mest fra dødboldssituationer, hvilke aldrig blev til en succes.
Holdet gav dog flere gange United stor modstand, og var nok, på trods af målene, den styrende part i 1. halvleg.
Derimod viste United, at de har en stærk offensiv og efter 40 minutter kunne Solskjær udbygge føringen til 3-0.
Målet blev hamret ind bag Magnus Hedman i Celtic målet, der efter scoringen anerkendende kunne følge Uniteds jubelscener.

Få minutter efter frygtes det, at Rio Ferdinands hårde slid for at komme tilbage til Pre-Season sæsonen var spildt, efter at han forvred foden, men han blev heldigvis klar igen.
I slutminuttet af første halvleg var Gary Neville også tæt på, at få ødelagt sit hårde slid, efter han måtte udgå resten af halvlegen, efter han var blevet tacklet af Celtics Agathe.
Han blev dog heldigvis klar igen til 2. halvleg.

Drømmedebut for Bellion

United foretog blot en enkelt udskitning i halvlegen, det var Seba Veron, som kom ind istedet for Roy Keane, som ellers havde vist stor form i første halvleg.

Nicky Butt fik gult kort efter en hård tackling på en Celtic spiller.
Celtic lagde hårdt ud fra starten af 2. halvleg, men fik aldrig hul på bylden, hvorefter United udskiftede Ruud van Nistelrooy samt Ryan Giggs, mens David bellion og Diego Forlan kom ind.

De ca. 67″000 amerikanske tilskuer klappede både Nistelrooy og Giggs ud, mens Bellion kom ind til sin uofficielle sæsondebut.
Og det var noget af en debut.
10 minutter efter indskiftningen kunne debutanten nemlig øge føringen til 4-0, som også blev kampens slutresultat.
Målet blev scoret efter flot forarbejde af Bellion selv, hvor han derefter viste et flot samarbejde med Paul Scholes, der afleverede tilbage til Bellion, der herefter kunne score.

Få minutter efter scoringen kom Kieron Richardson og Darren Fletcher ind, de to unge talenter, som begge imponerede i sidste sæson, viste stor arbejdsiver i kampen, som var mellem Fletchers to favorithold.
De to unge spiller var kommet ind istedet for Solskjær og Butt.

5 minutter før tid var Diego Forlan tæt på at score til 5-0, men mere blev det ikke til, og kampen endte 4-0.

Flot debut af Bellion og flot sæsondebut for Manchester United, der allerede efter 1 kamp ser ud til, at være i Premier League form.