Ferguson tilfreds med sejr

Manchester Uniteds manager kunne endnu engang gå fra banen som vinder, og Sir Alex Ferguson var ikke bleg for at dele sine roser til holdet ud.

“Ruud”s mål var et typisk Ruud van Nistelrooy mål. Vi var ved at gå tilbage, efter Celtic blev skarpere og mere dominerende. Målet gav os selvtilid og tro på det.

Vi kontrollerede kampen bedre i 2. halvleg. Celtic kunne have scoret og så ud til at være skarpere med bolden flere gange. Det var en god og kompentativ kamp, der blev spillet i en god ånd.
Vi gjorde det godt.
Celtic gjorde det svært for os, men vi havde en god energi, og vi afsluttede flot. Målene var flotte,” mente Sir Alex Ferguson til MUTV efter kampen.

Sir Alex Ferguson var ligesom Ruud Van Nistelrooy begejstret overfor David Bellions fantastiske debut, men advarer ham om at der ingen kære mor er:
“At komme ind som 20-årig og få debut og samtidig score er fantastisk.
Jeg håber, at han vil udvikle sig. Han har stadig en del at lære, men han har en god entusiasme. Han er lynhurtig og har en god boldkontrol, men der er stadig ting han skal forbedre.
Man vil altid have en konkurrence om pladserne i en klub og med så mange muligheder, så bliver der ikke udstillet garantier.
Hvis man gør det godt, så vil jeg kunne overveje, hvad jeg skal foretage mig,” fortalte han.

Forrige artikel

Nistelrooy tilfreds med USA debuten

Næste artikel

Live transmission af Community Shield i fare på dansk TV

ANNONCE