Telegraph: Matic nærmer sig januar-exit

Det er endnu engang klubber i Italien, der står klar til at tage imod en spiller fra overskudslageret i United.

Nemanja Matic nærmer sig slutningen af sin tid i Manchester United, efter han er faldet bag Scott McTominay i køen til Uniteds midtbane. Ifølge The Telegraph ligner det, at serberen vil blive solgt allerede til janur.

Det er den pålidelige journalist James Ducker, der for mediet skriver, at både Inter Milan og AC Milan var interesserede i Matic i sommer, og at deres interesse ikke er kølnet.

En lille håndfuld andre klubber meldes også interesserede, skriver Ducker.

I sommer var det salget af Fellaini samt Herreras farvel, der betød, at Ole Gunnar Solskjær besluttede at holde på den rutinerede midtbanespiller, og et januarsalg kan da også afhænge af, at der kommer forstærkninger ind af døren.

Nemanja Matic’ kontrakt udløber til sommer dog med mulighed for, at United kan forlænge med et år. Men det ligner måske, at aftalen kommer til at løbe kortere end det. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lindelöf: Vi skal præstere bedre mod mindre klubber

Næste artikel

Norsk avis: Solskjær snupper Haaland

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share