Norsk klub vil gøre ende på samarbejde med United

Fodboldklubberne Manchester United og Oslo Øst har været i samarbejde de seneste 3 år. Det har handlet om, at Manchester United har modtaget talenter fra Oslo Øst, og imens skulle Manchester United være med til at tiltrække sponsorere til Oslo Øst, som ikke står særlig stærkt økonomisk.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men efter et stykke tid begyndte Manchester United ikke at virke interesseret i norske talentspillere fa Oslo Øst.

Oslo Østs sportsdirektør, Stein Madsen, udtalte sig i dag således til den norske TV-kanal, TV 2:

“Vi har ikke hørt et ord fra Manchester United i lang tid nu, så det er klart for os, at ingen af parterne er villige til at forlænge aftalen.”

Oslo Øst har nu lavet en aftale med den norske klub, Lyn, om at de kan få lov til at have førsteret på klubbens talenter.

“Aftalen med Lyn betyder, at de nu kan få vores talenter, og mindst foran Manchester United,” sagde Stein Madsen og afsluttede med denne provokerende kommentar:

“Desuden, mit favorit hold er Liverpool.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: United viser interesse for 2 nye spillere

Næste artikel

Magnier angriber igen

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share