NOTW: FIFPro-uddellingen var snyd og bedrag

Den engelske søndagsavis News Of The World, som mest af alt er kendt for deres afsløringer om David Beckhams affærer, kommer i dag med afsløringer om fusk…

Den engelske søndagsavis News Of The World, som mest af alt er kendt for deres afsløringer om David Beckhams affærer, kommer i dag med afsløringer om fusk ved FIFPro-uddelingen for en uge siden.

FIFPro er den internationale spillerforening og ved deres uddeling tidligere denne uge blev Ronaldinho kåret til Verdens bedste spiller af sine kollegaer, mens Wayne Rooney tog tjansen som Verdens bedste unge spiller.
Derudover blev Cristiano Ronaldo hyldet med en ungdomspris også.

bag kåringen stog stemmer fra over 40.000 fodboldspillere og Wayne Rooney var også ellervild, da han modtog hædren:
“Jeg vil gerne takke alle spillere som stemte på mig. Det er en stor ære at blive udvalgt af sine professionelle kollegaer,” sagde Rooney ved ceremonien for en uge siden.

Men ifølge avisen var det hele svindel og bedrag. Han blev ikke valgt af 40.000 medlemmer, men derimod en håndfuld højtstående folk hos foreningen.

I flere lande har stjerner undret sig over uddelingen, da de ingen stemmesedler havde fået.
Avisen har blandt andet forhørt sig i Arsenal, Liverpool, Newcastle, Portsmouth, Ajax, Feyenoord og Hamburg SV.

Arsenals svenske stjerne Frederik Ljungberg udtaler desuden at han intet kendte til afstemningen og aldrig havde hørt om at han kunne stemme.

Dermed er der lagt op til en ny skandale i engelsk fodbold…

Forrige artikel

Sir Alex rasende på UEFA

Næste artikel

Ronaldo tøver

ANNONCE