Nye stjernefrø klar til at blomstre

Darren Fletcher blev sidste sæsons helt store overraskelse på Old Trafford, da han fik sin første ligakamp fra starten i september måned. Herefter blev…

Darren Fletcher blev sidste sæsons helt store overraskelse på Old Trafford, da han fik sin første ligakamp fra starten i september måned. Herefter blev kampene flere og flere og i takt med, at sæsonen skred frem, så gik han hen og blev en af de bedste spillere på Uniteds hold i sidste sæson.

Akkurat det samme skete for John O”Shea sæsonen før, dog noget hurtigere med en Man of the Match-hæder efter sin første ligakamp i den sæson.

Nu står vi så overfor en ny sæson, og Sir Alex Ferguson går målrettet efter at gentage succeserne.
Der har før været tale om talenter som Kieron Richardson, Ramon Calliste og Chris Eagles, men det bliver ikke i offensiven at vi vil se nye folk.

“Sidste sommer lod vi Darren Fletcher bryde igennem på USA-touren, og det vil forhåbentligt også ske i denne sæson for en eller to spillere,” udtaler Ferguson, som i den kommende uge rejser til USA med resten af Manchester United-holdet.

Hvem de to heldige spillere bliver, har Fergie allerede løftet sløret for.
“Jonathan Spector og Phil Bardsley vil nyde godt af det og vil forhåbentligt få sat skub i deres karriere,” udtaler Ferguson til MUTV.

Bardsley var i sidste sæson udlejet til Royal Antwerpen, mens Spector blev en vigtig spiller på reserveholdet.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Keane lugter blod

Næste artikel

O"Shea: Heinze kan kun blive en forstærkning

ANNONCE