Nye tider hos Canal Plus

For få dage siden sikrede Canal Plus de nordiske Premier League reittgheder for et beløb, som ifølge BT, lød på over 600 millioner kroner. Efter denne…

For få dage siden sikrede Canal Plus de nordiske Premier League reittgheder for et beløb, som ifølge BT, lød på over 600 millioner kroner.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Efter denne millioninvestering, så satser TV-koncernen nu hårdt på Premier League rettighederne, og det vil komme til, at gaven os fans.

Den svenske afdeling af Canal Plus afslørede idag, at de 3 nuværende kanaler, som klubben har, vil blive ændret til 5 nye kanaler istedet for.

Der bliver her tale om 3 deciderede filmkanaler, en normal Canal+ kanal, som vi kender den, og så en decideret sports kanal.

De nye tiltag i Sverige ventes også at ske i Danmark, når der på tirsdag bliver afholdt pressekonference hos Canal+ Danmark.

Ifølge United.no så har Canal Plus endvidere intentioner om, at sende alle Premier League-kampe fra og med næste sæson, så længe der er tv-produktion på disse kampe.
Ifølge den norske programleder, Dag Solheim, så skulle det betyde 8-10 kampe hver weekend fra den engelske liga.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rio narrede pressen

Næste artikel

Rio-afgørelse allerede iaften?

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share