Tahith Chong skifter til Birmingham City

Den hollandske offensive spiller vender tilbage til Birmingham City, som han var lejet ud til sidste sæson.

Manchester United bekræftede kort inden midnat, at Tahith Chong forlader klubben til fordel for Birmingham City, hvor han har fået en aftale, der løber frem til 2026.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den nu 22-årige Chong kom til Manchester United i 2016, og modtog i 2018 Jimmy Murphy Young Player of the Year.

Den hollandske U21-landsspiller har været lejet ud flere gange. Først til Werder Bremen og derefter Club Brugge, og i sidste sæson til Birmingham, hvor han dog blev alvorligt skadet undervejs og derfor vendte retur til Manchester.

Ole Gunnar Solskjær gav Chong debut for førsteholdet i Uniteds sejr over Reading i FA Cuppen i 2019 og Chong har siden spillet 15 kampe yderligere for klubben og lavet to assists i disse.

Manchester United skriver på sin hjemmeside, at man gerne vil benytte lejligheden til at takke Chong for alt, hvad han har opnået i United og ønsker ham held og lykke i hans fremtidige karriere.

Chong havde et år tilbage af sin kontrakt med United og ifølge hjemmesiden Transfermarkt landede salgsprisen på i alt 3,5 mio. pund, svarende til cirka 30 mio. kr.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
19
Shares
Forrige artikel

Officielt: Garner skifter til Everton

Næste artikel

United lejer talent ud til Salford City

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
19
Share