Officielt: Mata forlænger til 2021

Juan Mata har forlænget sin aftale med Manchester United til 2021, melder klubben på sit website.

Det har ligget i luften, og kun underskriften har manglet. Den er kommet nu, og dermed er det officielt, at Juan Mata tager to år mere i Manchester United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Spanieren har således skrevet under på en aftale, der gælder indtil juni 2021 med en option på yderligere et år.

– Det er en ære fortsat at repræsentere denne fantastiske klub og vores utrolige fans. Jeg har været i Manchester i fem år, og jeg er stolt af at kalde Old Trafford mit hjem, siger hovedpersonen til manutd.com.

Han glæder sig til at blive en del af Ole Gunnar Solskjærs projekt i klubben.

– Jeg ser frem til at arbejde med ham og hans fantastiske trænerstab. Den vision, de har for klubben, er spændende, og jeg er virkelig glad for at være med i den.

Manageren er selvsagt også glad for forlængelsen, som ifølge ham kan gøre en forskel også for de unge spillere i truppen.

– Juan er enormt professionel og en af de mest intelligente spillere, jeg har arbejdet med. Han er et godt eksempel for vores unge spillere i sin tilgang. Han forstår, hvad det vil sige at være en Manchester United-spiller, siger Ole Gunnar Solskjær.

– Sammen med alt det gode, han bringer på banen, så har vi også nogle fantastiske unge spillere, og jeg ved, at Juans erfaring vil hjælpe dem til at nå deres potentiale over de kommende sæsoner.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

West Ham udelukker salg af Rice

Næste artikel

Scholes får bøde for brud på bettingregler

ANNONCE