Officielt: Sanchez skifter permanent til Inter

Alexis Sanchez er nu officielt fortid i Manchester United. Det bekræfter Inters direktør, Beppe Marotta, som udtaler, at den italienske klub vil præsentere chileneren på et pressemøde i morgen.

Alexis Sanchez skifter til Inter på en fri transfer og veksler dermed sin lejeaftale med den italienske klub til en permanent kontrakt. Det står nu klart, efter at Inters præsident, har meldt ud, at man er nået til enighed med Manchester United om en handel. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den 31-årige chilenske offensivspiller har været lejet ud til Inter i indeværende sæson og det har længe ligget i kortene, at Milano-klubben skulle overtage den tidligere Barcelona- og Arsenalspillers løn, når lejeaftalen udløb, såfremt de to klubber kunne nå til enighed om en aftale. Det ser nu ud til at være tilfældet, og som tidligere meldt ud her på sitet, så bliver det altså på en fri transfer.

Der var ellers store forventninger til Sanchez i United, da man i januar 2018 hentede ham til klubben fra Arsenal i et bytte med Mkhitaryan, som sendte armeneren den anden vej.

Opholdet blev dog aldrig nogen succes for Sanchez, som foruden at overtage det ikoniske rygnummer 7, også blev den bedst betalte spiller i klubben med sine svimlende 500.000 pund om ugen. Det var da derfor også et stort spørgsmål, om der var nogen klubber, som var parate til at overtage Sanchez’ løn.

Efter et års betænkningstid er den kinesisk-ejede klub, Inter altså så nu klar til at overtage den dyre offensivspillers løn, men det bliver dog, ifølge udmeldinger, med en markant lønnedgang til chileneren. 

Den chilenske landsholdsspiller har tilbragt det sidste års tid i Inter, hvor han har haft et noget blandet ophold. Skader har holdt ham ude af store dele af sæsonen, hvorfor det kun er blevet til 10 kampe fra start i ligaen. Han har dog fundet vejen til netmaskerne 4 gange og lavet 8 assists og har i perioder set totalt genoplivet ud under Conte og det har altså været nok til at overbevise Inter om, at han er 0 kr og en kontrakt værd, hvilket åbenbart er mere, end united har vurderet. 

Alexis Sanchez nåede at spille 45 kampe for Manchester United med sølle 5 mål og 9 assists til følge. 

Han vil formentlig blive bedst husket for nedenstående præsentationsvideo. 

 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Startopstilling: Solskjær hviler flere profiler

Næste artikel

Gomes skriver med Lille og lejes ud med det samme

ANNONCE