Officielt: Shaw forlænger

Rygterne har floreret i nogen tid, men nu er det officielt, at en klubbens mest erfarne spillere har forlænget sin kontrakt.

Siden 2014 har Luke Shaw spillet for Manchester United, og har med tiden udviklet sig til en stærk og erfaren profil for klubben med 249 optrædener.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Nu har Shaw forlænget sin aftale med De røde djævle, så parterne nu har papir på hinanden indtil 2027.

– For ni år siden skrev jeg under med denne fantastiske klub, og jeg er begejstret for at forlænge mit ophold. Jeg er vokset enormt, siden jeg kom til Manchester for alle de år siden, både som person og som spiller. Jeg ved, hvad der skal til for at få succes i en klub som denne, udtaler Shaw til Manchester Uniteds hjemmeside og fortsætter:
– Vi er ved begyndelsen af ​​vores rejse under manageren og hans trænerteam. Vi har allerede haft succes i denne sæson, men vi vil meget mere. Der er en fantastisk mulighed for at skabe noget særligt her, og jeg vil give alt for at være en del af det.

John Murtough, der er Manchester Uniteds fodbolddirektør, ser Shaw som en nøglespiller i forhold til at kunne indfri de forventninger, der er når man spiller for Manchester United.

– Luke er en enormt vigtig spiller for truppen og er vokset til en af ​​de bedste forsvarsspillere i verden. Han har været i klubben i næsten et årti og forstår forventningerne til succes og det hårde arbejde, engagement og høje standarder, der kræves for at opnå det. Han har tilføjet lederskab til sine andre fremragende evner, og vi ser alle frem til at se ham i en Manchester United-trøje i de kommende år, udtaler Murtough til klubbens hjemmeside.

27-årige Luke Shaw har i denne sæson primært spillet venstre back, men har også gjort sig positivt bemærket som centerback. Han har 36 optrædener i denne sæson med et mål og seks assists til følge.

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rygte: United efter hollænder

Næste artikel

Manchester United skal tilbagebetale mere end 200 millioner til sommer

ANNONCE