Omar Berrada vil stoppe tendens med overbetaling

Manchester United har én af de dyreste trupper i Premier League. Hvis ikke dén dyreste. Det er dog ikke til at se på resultaterne gennem flere sæsoner. Til sommer starter klubbens nye CEO, Omar Berrada. Og han har et klart mål om at få en mere bæredygtig strategi til klubben.

Omar Berrada starter først i Manchester United til sommer. Men Manchester Evening News og Fabrizio Romano løfter allerede nu sløret for, hvad vi kan forvente os af den nye CEO.

I et interview med Financial Times fra november 2023 forklarer Berrada, hvad der skal til, for at man undgår overbetaling af spillere.

– Hvis man har en rationel grund til, hvorfor man tilbyder købsprisen, lønnen og agenthonoraret, så er de måske ikke enige i det, men de vil acceptere det, siger han.

– Men lige så snart man har betalt nogen for meget, mister man det argument, og det sætter dig i en meget vanskeligere position i forhold til at sige til den næste, ‘jeg kan kun tilbyde dig det her’.

I nyere tid har Manchester United og naboerne fra Manchester City været meldt interesserede i de samme spillere ad flere omgange. Alexis Sánchez, Fred, Harry Maguire og Cristiano Ronaldo var alle rygtet til Manchester City, inden de havnede i den røde del af byen.

Ifølge Manchester Evening News siges Omar Berrada at have været involveret i Manchester City’s beslutning om at stoppe forfølgelsen af både Alexis Sánchez og Harry Maguire, da man ikke længere følte, man fik værdi for pengene.

Det må derfor forventes, at Manchester United snart kommer til at indtage en anden og mere bæredygtig rolle på transfermarkedet. Startende med sommerens transfervindue.

Oldtrafford.dk har for nylig beskrevet, hvem Omar Berrada er. Det kan du læse her.

 

Forrige artikel

Podcast: Wolves-optakt, Selver Elezovic i studiet og nyheder fra ugen

Næste artikel

Mainoo: Vi gik aldrig i panik

ANNONCE