Mainoo: Vi gik aldrig i panik

18-årige Kobbie Mainoo scorede i går sit første mål for Manchester Uniteds førstehold. Et stort øjeblik i hans karriere, men også kun et skridt på vejen mod det ultimative mål: Titler.

Manchester United var hårdt ramt af skader i efteråret. Og én af de uheldige har desværre været 18-årige Kobbie Mainoo, der har siddet ude i tre måneder med en ankelskade.

Siden comeback’et i slutningen af oktober har den unge Stockport-fødte midtbanespiller dog ikke set sig tilbage. Han har spillet 11 kampe på tværs af turneringer og er startet inde i 9 af dem.

Der er altså ikke længere noget overraskende ved at se hans navn i startopstillingen. Og nu har han også scoret sit første seniormål, efter 13 minutter af FA Cup-kampen ude mod Newport County.

– Jeg har drømt om det i lang tid. Det er fantastisk, siger Kobbie Mainoo til MUTV efter kampen på Rodney Parade.

– Det er bare at komme tilbage til det basale. Vi har dygtige spillere, der kan skabe et mål til hver en tid. Så, ved 2-2, vi gik aldrig i panik. Vi skulle bare finde tilbage til det, vi er gode til.

Mainoo spillede fuld tid, da Manchester United vandt FA Youth Cup tilbage i 2022. Med blandt andre Dan Gore og Alejandro Garnacho på holdet. Sidstnævnte scorede to mål i 3-1 sejren over Nottingham Forest i finalen.

Så Mainoo ved, hvad det vil sige at vinde titler. Og det er også hans store mål med førsteholdet i United.

– Enhver cup-sejr er vigtig, det er det næste skridt mod det sidste mål, som er at vinde et trofæ. Så det er meget vigtigt, siger Kobbie Mainoo.

Hvis Manchester United skal vinde FA Cup i denne sæson, kræver det en sejr i næste runde. Her skal man igen spille på udebane, mod enten Bristol City eller Nottingham Forest.

Forrige artikel

Omar Berrada vil stoppe tendens med overbetaling

Næste artikel

Månedens spiller Januar nomineringer

ANNONCE