O”Neill afviser Keano-skifte

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Roy Keane altid har støttet Celtic og i hans berømte biografi luftede han da også muligheden for, at…

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Roy Keane altid har støttet Celtic og i hans berømte biografi luftede han da også muligheden for, at stoppe sin karriere i den skotske klub.

Om det har været det, som skabte historien må stå hen i det uvisse, fordi de engelske medier bryggede ihvertfald rygter om hans fremtid i United-trøjen idagens aviser.

Således mente de, at Roy Keane havde tænkt sig at søge nordpå til sommer, men den mulighed afivser Celtic-træner Martin O”Neill.

“Muligheden er ret lille. Jeg er ikke så sikker på, at Roy Keane vil forlade Manchester United, når nu den næste sæson vil være vigtig for dem i deres anstrengelser på at vinde den engelske titel tilbage fra Arsenal.
Det kommer af at Roy Keane har sagt, at han gerne vil spille for Celtic før han stopper sin karriere,” lyder de afvisende ord fra Celtics træner.

Også Jay-Jay Okocha fra Bolton nævnes som en mulighed for Celtic-klubben, men denne ser O”Neill heller så realistisk på.

Forrige artikel

Ruud afviser skifte

Næste artikel

Få rabat hos Unisport gennem OldTrafford.dks forum

ANNONCE