Onsdagens transferrygter

Hvis man skal tro rygterne, er United meget opsatte på at styrke sig i midterforsvaret. Vi giver dig her et overblik over de seneste dages transferrygter.

Særligt Florian Plettenberg fra Sky Sports i Tyskland har været flittig med transferygter til Manchester United de seneste par dage.

Han skriver blandt andet, at Joshua Zirkzee fra Bologna skulle være et varmt navn på Old Trafford, og at angriberen er et seriøst transfermål for United til sommer.

De første indledende samtaler mellem klubberne har fundet sted, hvor United har forhørt sig på muligheden for at hente ham allerede nu. Det er blevet afvist af den italienske klub. Angriberen har en frikøbsklausul på 40 millioner euro til sommer.

Ifølge Plettenberg er United også intenst på udkig efter en ny midterforsvarer.

Ronald Araujo fra FC Barcelona er efter sigende på Uniteds liste, og klubben har allerede forhørt sig hos catalanerne. Prisen er 80 millioner euro, og Araujo er ikke selv interesseret i et skifte.

Bayern München er også varme på Barcelonas forsvarspiller. Det kan muligvis sende Matthijs de Ligt til Old Trafford, da han ikke er tilfreds med at være 3. eller 4. valg hos de tyske mestre. Erik ten Hag ser naturligvis positivt på den mulighed.

Benficas Antonio Silva og Lilles Leny Yorro er også på Uniteds liste, ifølge Plettenberg. TalkSPORT skriver, at Jarrad Branthwaite kunne blive en mulighed til sommer på grund af Evertons økonomiske problemer.

Slutteligt har der været skriverier om, at Fernandez-handlen med Benfica skulle give United en fordel i kapløbet om stortalentet Joao Neves. Det afviser den portugisiske storklub i en pressemeddelse.

 

1 kommentar
  1. Araujo, nej tak… Han gider tydeligvis ikke selv.
    De Ligt, nej tak… Har han ikke været for meget skadet? Så det ville være typisk United.
    Silva og Yorro, ja tak… Men ikke nødvendigvis som startere fra dag 1.
    Brantwaithe, ja tak… Men bliver garanteret alt for dyr grundet nationalitet (så måske nej tak, hvis prisen bliver astronomisk)
    Joao Neves, ja tak… Men igen kan prisen blive et issue – men vi skal have en arvtager til Bruno.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Officielt: United sender ung back til Benfica

Næste artikel

OT.dk’s Transferevaluering: Rasmus Højlund

ANNONCE