Optakt: Bliver det ungdommens Carabao Cup-kamp?

Både Solskjær og Lampard varsler, at de unge spillere får spilletid i onsdagens Carabao Cup-brag. Sidstnævnte har gjort det med stor succes indtil videre.

“Vi har ikke besluttet os for, hvem der skal spille endnu, men i kommer til at se Garner og Williams.” Sådan siger Ole Gunnar Solskjær som optakt til morgendagens kamp ude mod Chelsea.

Chelsea-manager Frank Lampard har grundet klubbens transferban været tvunget til at gøre brug af klubbens unge kuld, og har indtil videre haft stort held med det denne sæson. Så noget kan tyde på, det bliver unge kræfter, der skal bruges på Stamford Bridge.

“Vi går efter alle trofæerne,” siger Lampard i sin optakt til opgøret, så der kan heller ikke være tvivl om, at London-klubben kommer med fuld knald på. Lampard og spillerne husker helt sikkert også den første Premier League-kamp i denne sæson, hvor de på Old Trafford blev tævet med hele 4-0.

Så Solskjærs drenge skal være forberedte på et revanchetørstigt Chelsea-mandskab.

United er netop gået ud af en ganske fornuftig uge, hvor en uafgjort mod Liverpool blev fulgt op af sejre ude mod Parttizan Beograd og siden Norwich City. Så det er en helt anden selvtillid holdet har, end da man for en måneds tid siden først formåede at besejre upåagtede Rochdale efter straffesparkskonkurrence.

Chelsea-spillerne havde ganske nemt ved at avancere, da de lammetævede Grimsby Town med hele 7-1.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles onsdag d. 30 oktober klokken 21:05 på Stamford Bridge.

Kampens dommer: 
Kevin Friend styrer løjerne

Skader og karantæner:
Solskjær kunne forleden fortælle, at Pogba er ude hele november, så han er helt sikkert ikke med. Luke Shaw, Nemanja Matic og Axel  Tuanzebe er også ukampdygtige.

Chelsea mangler midtbaneprofilen N’Golo Kanté  og forsvarsspilleren Antonio Rudiger. Danske Andreas Christensen er tvilsom, ligesom også Ruben Loftus Cheek er det.

Mulige startopstillinger:

Manchester United

Romero
Young – Jones – Maguire – Williams
Fred – Garner – McTominay
Chong – Rashford – James

Chelsea
Caballero
James – Guehi – Zouma – Emerson
Jorginho – Gilmour – Kovacic
Pedro – Giroud – Hudson-Odoi

Hold øje med:
Chelsea har brugt unge spillere hellere sæsonen, og de to klart mest iøjnefaldende har været Tammy Abraham og Mason Mount, men det være, de to kan se frem til et mindre hvil i morgen, hvor de måske kan komme ind fra bænken. Callum Hudson Odoi, der netop er kommet tilbage fra en skade er spændende at holde øje med også. Hurtig, driblestærk kantspiller der angiveligt er på Uniteds radar.

Skribentens bud på kampens resultat:
Den er svær, da man ikke rigtigt ved, hvad de to trænere vil komme med, og hvor godt sammenspillede de to respektive hold eventuelt vil være. Chelsea spiller hjemme og er godt kørende. 1-0 til dem.

TV: 
Kampen vises på TV3 Plus.
 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Carragher: United-spillerne havde aldrig vundet et trofæ uden Ferguson

Næste artikel

OT.dk anbefaler: Stort interview med Anthony Martial

ANNONCE