Optakt: Brentfords danskere skal skræmmes ud af Drømmenes Teater

Danskerkolonien Brentford kommer på besøg på Old Trafford i aften. Læs vores optakt til kampen her.

Mandag aften kommer Brentfords danskprægede underdog-mandskab til mægtige Old Trafford, hvor Manchester United hungrer efter en sejr, hvis de skal tilbage på sejrssporet.

Stik imod størrelsen på de to klubber – hvor Brentford velsagtens er den mindste og United den største i Premier League – er det Brentford, der har formkurven med sig. Bierne fra London har nemlig vundet tre af deres seneste fem kampe.

Imidlertid vakler det noget mere i storklubben Manchester United. Kigger man på aktuel form, er der kun tre andre hold i ligaen, der resultatmæssigt har gjort det ringere end dem over de seneste fem kampe.

Ikke desto mindre vil en udebanetur til Old Trafford altid være frygtindgydende, specielt for en masse Premier League-debutanter fra danskerkolonien, der gæster Drømmenes Teater.

Spørgsmålet er, om formkurve eller storhed vinder? Det finder vi ud af i aften.

Dato, tid og sted:

Kick-off er mandag den 2. maj klokken 21:00 dansk tid på Old Trafford i Manchester.

Dommer:

Chris Kavanaugh

Skader og karantæner:

Jadon Sancho, Paul Pogba, Harry Maguire og Luke Shaw er formentlig alle ude resten af sæsonen. Imens er Fred og Edinson Cavani på vej tilbage fra skader, mens Jesse Lingard og Aaron Wan-Bissakas seneste fravær er ukendt, hvorfor vi ikke ved, hvorvidt de er tilgængelige til kampen.

For Brentford er Ethan Pinnock, Sergi Canos, Mathias Zanka Jørgensen, Frank Onyeka og Saman Ghoddos alle ude. Thomas Frank vil dog håbe, at nøglespillerne Christian Nørgaard og Kristoffer Ajer, som begge er tvivlsomme, bliver klar til kampen.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea
Dalot – Varane – Lindelöf – Telles
Matic
McTominay – Fernandes
Rashford – Ronaldo – Elanga

Brentford:

Raya
Ajer – Jansson – Bech
Roerslev – Eriksen – Nørgaard – Janelt – Henry
Mbuemo – Toney

Hold øje med:

Frontmanden Ivan Toney har, efter et halvskuffende efterår, virkelig fået gang i målscoringen på det seneste med seks mål og to oplæg i de seneste syv kampe. Han slår mig som typen, der vil elske at spille mod et så vaklende forsvar som det, United i øjeblikket har – og det skal han helst ikke have lov til at drille.

Skribentens bud på kampens resultat:

Premier League-debutanterne har været et forfriskende bekendtskab i denne sæson, men det er sørme på tide, at Manchester United viser, hvad Old Trafford er for et sted og sender Brentford mod London på røv og albuer. Jeg håber på en 4-0-sejr – men mindre kan også gøre det. Var jeg mere realistisk, ville jeg byde på 2-1 til hjemmeholdet.

TV:

Kampen sendes på TV3+ og Viaplay.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Agent: Milinković-Savić vil til United

Næste artikel

Fodboldquiz på Den Glade Gris i aften

ANNONCE