Optakt: Burnley – Manchester United

Kampen mod MK Dons skal glemmes hurtigst muligt, og den bedste kur til hukommelsestab er en sejr mod Burnley.

Det tog ikke lang tid, før jubeloptimismen omkring sæsonen og Louis van Gaals evner blev afløst af en alt for velkendt følelse af frustration og nedtrykthed efter tre kummerlige kampe. Den hollandske træner er åbenbart ikke en magiker, og han prædiker tid og tålmodighed for at få holdet på ret køl.

Oven på tirsdagens elendige præstation mod MK Dons er der da heller ikke meget, der tyder på, at United bliver noget godt hold foreløbig. Van Gaal mangler stadig at få sin første sejr i en rigtig kamp med noget på spil, og det må bekymre, hvordan de dårlige resultater påvirker spillernes selvtillid.

Når det er sagt, er Burnley ikke nogen skræmmende modstander. Det var MK Dons naturligvis heller ikke, men vi må gå ud fra, at Van Gaal stiller med det stærkest mulige hold, og alt andet end en sejr går ikke.

 

Dato, tid og sted:

Kampen bliver spillet lørdag den 30. august 2014, klokken 13:45 på Turf Moor.

 

Skader/karantæner:

Marcos Rojo er tvivlsom, da han endnu ikke har modtaget sin arbejdstilladelse.

Shinji Kagawa slog hovedet mod MK Dons i tirsdag er og ude med en hjernerystelse.

Foruden Kagawa er Chris Smaling, Luke Shaw, Ander Herrera, Michael Carrick, Marouane Fellaini og Jesse Lingard ude med skader.

Burnley mangler Cameron Dummigan og Sam Vokes.

 

Dommer:

Chris Foy skal dømme kampen.

 

Mulige startopstillinger:

Burnley

Heaton

Trippler– Duff – Shackel – Mee

Arfield – Marney – Jones – Taylor

Ings – Jutkiewicz

 

Manchester United

De Gea

Evans – Jones – Blackett

Valencia – Fletcher – Cleverley – Young

Mata

Rooney – van Persie

 

Hold øje med:

Det oplagte valg er Danny Ings, der blev Burnleys topscorer i oprykningssæsonen i fjor. 21 æsker i 40 Championship-kampe er ganske habilt, og når man samtidig disker op med syv målgivende afleveringer, kan man hurtigt komme til at give en ussel United-defensiv problemer.

 

Sagt om kampen:

”Ander Herrera er fortsat skadet. Vi har nu 10 skader, hvilket er en mere end sidste uge da Shinji Kagawa er ude med en hjernerystelse, fortalte Louis van Gaal til MUTV i går. Jeg tror flere spillere vil være tilbage når landsholdspausen er ovre og så er vores problem løst.” – Louis van Gaal

 

Skribentens bud på kampens udfald:

Efter tirsdagens ydmygelse står verden, som vi kender den, snart ikke længere. Men United bør simpelthen kunne slå en middelmådig oprykker. 1-2 lyder buddet.

 

TV:

Kampen bliver vist på 6’eren og 3+.

 

Husker du?

Da danske Brian ”The Beast” Jensen reddede et straffespark mod United?

For fem år siden tilbragte Burnley en enkelt sæson i Premier League, hvor et af holdets største resultater var 1-0-sejren over Manchester United. Vi undskylder på forhånd for den irriterende musik og dårlige grammatik i videoen.

Forrige artikel

Avis: Chicharito enig med Juventus

Næste artikel

- Ingen udfordringer er ens

ANNONCE